Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

NLP Master - drugi stepen NLP trening programa

11.09.2020. 08:53 / Izvor: Akta.ba

NLP Master je drugi stepen NLP trening programa, namenjen usvajanju novih vještina, alata i strategija kako u radu sa drugim ljudima tako i postizanju lične izvrsnosti. 

Nadograđuju se i unapređuju znanja u cilju postizanja maksimalne promjene i nesvjesne kompetencije u integraciji i razvoju vještina, alata i tehnika naučenih na NLP Practitioner treningu. Razvijaju se fleksibilnost, motivacija i uticaj na druge ljude, pomjeraju granice i lični rast. 

Preduslov za pohađanje je završena NLP Practitioner edukacija.

Trening se održava prema standardima međunarodnih NLP asocijacija – International Association of NLP Institutes (NLP-IN) sa sjedištem u Berlinu. (https://www.nlp-institutes.net/) i International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP) iz Švicarske (https://www.ia-nlp.org/)

Trening “NLP Master” vodi Šemsudin Zaimović, prvi NLP Master Trener u BiH i jedan od prvih NLP trenera u regionu koji je priču NLP-a u BiH donio 2002.godine. (https://goo.gl/7jpmFh)

Ako učite, učite od najboljih!

Već punih 17 godina podržavamo vas na putu vašeg ličnog i profesionalnog razvoja.

Sadržaj treninga:

Trening u trajanju od 130 sati podijeljen je u sedmične module i planirani su svake druge sedmice. 

- Početka treninga – 21. 09. 2020.
- Završetak treninga - 22. 03. 2021.

Svaki modul traje dva dana i to utorak i četvrtak u periodu od 17-20h. Pored redovnih modula planirani su i termini za pojedinačne i grupne vježbe. 

Trening se inicijalno održava preko www.livewebinar.com platforme uz potencijalno moguće korištenje i drugih internet servisa (Zoom, Skype, Facebook, Viber, e-mail ...).
Certifikacija:

Na kraju treninga polaznici polažu certifikacijski ispit. Oni koji polože ispit stiču zvanje “NLP Master, IN” certifikovano od strane International Association of NLP Institutes (NLP-IN) i “NLP Master, IANLP” certifikovano od strane International Association for Neuro-Linguistic Programming.

Prijave u toku.

Ako postupate onako kako ste oduvijek postupali, dobićete ono što ste do sad uvijek dobijali.

Pokrenite promjenu ...

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave