NLP Master - drugi stepen NLP trening programa

11.09.2020. 08:53 / Izvor: Akta.ba
NLP Master - drugi stepen NLP trening programa

NLP Master je drugi stepen NLP trening programa, namenjen usvajanju novih vještina, alata i strategija kako u radu sa drugim ljudima tako i postizanju lične izvrsnosti.

NLP Master je drugi stepen NLP trening programa, namenjen usvajanju novih vještina, alata i strategija kako u radu sa drugim ljudima tako i postizanju lične izvrsnosti. 

Nadograđuju se i unapređuju znanja u cilju postizanja maksimalne promjene i nesvjesne kompetencije u integraciji i razvoju vještina, alata i tehnika naučenih na NLP Practitioner treningu. Razvijaju se fleksibilnost, motivacija i uticaj na druge ljude, pomjeraju granice i lični rast. 

Preduslov za pohađanje je završena NLP Practitioner edukacija.

Trening se održava prema standardima međunarodnih NLP asocijacija – International Association of NLP Institutes (NLP-IN) sa sjedištem u Berlinu. (https://www.nlp-institutes.net/) i International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP) iz Švicarske (https://www.ia-nlp.org/)

Trening “NLP Master” vodi Šemsudin Zaimović, prvi NLP Master Trener u BiH i jedan od prvih NLP trenera u regionu koji je priču NLP-a u BiH donio 2002.godine. (https://goo.gl/7jpmFh)

Ako učite, učite od najboljih!

Već punih 17 godina podržavamo vas na putu vašeg ličnog i profesionalnog razvoja.

Sadržaj treninga:

Trening u trajanju od 130 sati podijeljen je u sedmične module i planirani su svake druge sedmice. 

- Početka treninga – 21. 09. 2020.
- Završetak treninga - 22. 03. 2021.

Svaki modul traje dva dana i to utorak i četvrtak u periodu od 17-20h. Pored redovnih modula planirani su i termini za pojedinačne i grupne vježbe. 

Trening se inicijalno održava preko www.livewebinar.com platforme uz potencijalno moguće korištenje i drugih internet servisa (Zoom, Skype, Facebook, Viber, e-mail ...).
Certifikacija:

Na kraju treninga polaznici polažu certifikacijski ispit. Oni koji polože ispit stiču zvanje “NLP Master, IN” certifikovano od strane International Association of NLP Institutes (NLP-IN) i “NLP Master, IANLP” certifikovano od strane International Association for Neuro-Linguistic Programming.

Prijave u toku.

Ako postupate onako kako ste oduvijek postupali, dobićete ono što ste do sad uvijek dobijali.

Pokrenite promjenu ...

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave