Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Objavljen poziv bh. firmama za posjetu sajmovima tekstila u Istanbulu

12.03.2014. 14:19 / Izvor: eKapija.ba

U saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, kompanija ADONIS – oficijelni predstavnik jednog od najvećih organizatora sajmova u Turskoj – "TUYAP" iz Istanbula – uputila je poziv za poslovnu posjetu međunarodnim sajmovima iz industrije tekstila, tkanja, pletenja i trikotaže "TEXPO EUROASIA 2014" i sajmu prediva "ISTANBUL YARN FAIR 2014", koji će se održati u Istanbulu, u periodu od 26. – 29. marta 2014. godine.

Firma "Adonis GROUP", u saradnji sa organizatorom sajma "TUYAP FAIRS", poziva poslovne predstavnike BH kompanija da posjete ovaj sajam u periodu od 26. – 29. marta 2014.godine

Po prijemu prijava, kompanije će biti kontaktirane od strane organizatora radi dogovora oko detalja učešća u gore navedenoj posjeti.

Iz VTK BiH napominju da je prošle, 2013 godine, ovaj sajam posjetilo 16 predstavnika iz osam bh. kompanija, te da su tom prilikom ostvareni kvalitetni kontakti i dogovorena konkretna poslovna saradnja sa turskim i drugim izlagačima na sajmu.

Više informacija o sajmovima možete naći na web stranicama: www.istanbulyarnfair.com ili www.itmtexpoeurasia.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave