Oblak još uvijek čeka da ga pronađete

27.02.2018. 09:19 / Izvor: Akta.ba
Oblak još uvijek čeka da ga pronađete

Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u BiH i uz plaćanje studentske kotizacije.

Niste još stigli da se ranom registracijom prijavite na konferenciju Microsoft NetWork 8, a stvarno Vam se ide? Pobrinuli smo se da ne bude tako napeto i produžili rok za rane prijave.

Kotizacija za učešće na konferenciji Microsoft NetWork 8 iznosi 400 KM (+17% PDV), a svi oni koji se prijave do 2. marta 2018. godine ostvaruju popust na rane kotizacije od 100 KM te plaćaju kotizaciju u iznosu od 300 KM (+17% PDV).

Kao i prethodnih godina studentima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u Bosni i Hercegovini uz plaćanje studentske kotizacije u iznosu od 50 KM (+ 17% PDV).

Konferencija Microsoft NetWork 8 će se ove godine održati u Grand Hotelu Neum u periodu od 18. do 20. aprila 2018. godine.

Ne propustite najveći IT događaj u Bosni i Hercegovini. Da Vas podsjetimo, ove godine ćete imati priliku da slušate predavanja vezana za moderno poslovno okruženje, digitalnu transformaciju, aplikacije i infrastrukturu, podatke i vještačku inteligenciju, odnosno edukacijska rješenja i studije slučaja. Pored predavanja, učesnici će tokom prvog konferencijskog dana moći prisustvovati i tematskim radionicama.

Ovdje možete pronaći preliminarnu agendu konferencije.

Sve informacije o MSNetWork 8 konferenciji pod sloganom MAKE IT cLOUD dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.msnetwork.ba putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o MS NetWork 8 možete pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram ili Twitter

Napomena da koristite zvanične hashtagove konferencije prilikom dijeljenja vijesti na društvenim mrežama #msnetwork8 i #makeitcloud.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave