Odabrano 14 polufinalista za "BETAPITCH Mostar 2018" natjecanje

30.10.2018. 08:42 / Izvor: Akta.ba
Odabrano 14 polufinalista za 'BETAPITCH Mostar 2018' natjecanje

Imat ćete priliku čuti vrhunske predavače i njihova iskustva u stvaranju brendova koji znače.

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz startup svijeta i ozbiljnih umrežavanja. Govorimo o drugoj po redu konferenciji BETAPITCH Mostar! Rezervirajte četvrtak, 8.11.2018. od 11 do 16:30 i dođite u amfiteatar Ekonomskog fakulteta u Mostaru.

Što možete očekivati? Imat ćete priliku čuti vrhunske predavače i njihova iskustva u stvaranju brendova koji znače, ali i poslušati pitcheve najperspektivnijih startupa iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Turske.

PROGRAM

10:30 Registracija

11:00 Službeno otvorenje konferencije BETAPITCH Mostar 2018

11:15 Obraćanje veleposlanice Ambasade Njemačke u BiH - Christianne Hohmann 11:20 Obraćanje predstavnika Ambasade SAD-a u BiH

11:25 Obraćanje predstavnice tvrtke NSoft - Ana Sović

11:30 Keynote 1 - Malcolm Duerod (Burch University)

11:45 Keynote 2 - Armin Talić (Bit Alliance)

12:00 Keynote 3 - Emir Pašić (CEE FREIRAUM)

12:30 Keynote 4 - Jay Ying Chung (The Good Growth Co. - Hong Kong)

12:45 Ručak i druženje

13:15 Startup natjecanje: finale

15:15 Panel diskusija (Emilio Corchado (Startup Ole, Španjolska), Amra Sofić (BH Telecom, BiH), Emir Pašić (CEE FREIRAUM, Njemačka), Derek Goodwin (Growth Entrepreneurship Program, Ujedinjeno Kraljevstvo). Moderator: Boris Čerkuč

15:45 Keynote 5 - Emilio Corchado (Startup Ole -Spain)

16:00 Keynote 6 - Rešad Začina (Ministry of Programming)

16:15 Startup natjecanje: proglašenje pobjednika

Najvažniji dio događaja i razlog zašto SPARK organizira ovu konferenciju je svakako startup natjecanje, a ovih 14 startupa je ušlo u pred-finale natjecanja:

  • Academico (Tuzla, BiH)
  • Almotech (Tirana, Albanija)
  • Amplius (Mostar, BiH)
  • Bizbook (Sarajevo, BiH)
  • Daktilograf (Podgorica, Crna Gora)
  • STEM FUN (Sarajevo, BiH)
  • Imicron (Mostar, BiH)
  • Prijavi i pomozi (Mostar/Sarajevo, BiH)
  • PrirodnoBIH (Banja Luka, BiH)
  • PROFA (Banja Luka, BiH)
  • Sophico (Mostar, BiH)
  • Sorter (Mostar, BiH)
  • The Badger (Podgorica, Crna Gora)
  • TWIN (Istanbul, Turska)

Konkurencija je doista bila teška jer se na natjecanje prijavilo 90 startupa iz BiH i svijeta - stoga čestitamo polufinalistima na uspjehu! Osim što će sudjelovati u natjecanju, polufinalisti će se predstaviti pred investitorima u sklopu Innovation Café No.3, koji se održava za vrijeme BETAPITCH Mostar 2018. Organizator ovog pod-eventa je CEE FREIRAUM.

Ukoliko i vi želite vidjeti što je novoga u startup svijetu i koji će od ovih startupa osvojiti putovanje u Berlin na natjecanje BETAPITCH Global (15.11.2018.), poklon vrijedan 1000$ (samo za bh startupe) te direktan ulaz u SPARK Startup program, popunite kratku formu i time rezervirajte svoje mjesto u amfiteataru Ekonomskog fakulteta u Mostaru: http://bit.ly/2D4JISD

Ovaj besplatni događaj organiziraju SPARK i betahaus, uz podršku sponzora (American Embassy, NSoft, Sportradar,BH Telecom, CEE FREIRAUM, SYNC, STARK, DHL, City Spa) te partnera (German Embassy, Ekonomski fakultet Mostar, International Burch University, UWC Mostar, CKM, FIT, Ekonomski fakultet Univerziteta u Mostaru, Ekonomski fakultet u Sarajevu, Swiss EP, Asocijacija poduzetnika Hercegovine, The Good Growth Co, BH Futures Foundation, GEP, Startup Ole Accelerator, INTERA, HUB387, HUB385, Mozaik, Networks, BeeZone, Invento Capital Partners, Empirica, IT Girls, ZeForge, Bit Alliance, Ministry of Programming, Intellyo, IAESTE, AIESEC, BEST, American Corner, Omladinski kulturni centar BL, FSRacing Team, Steleks i Gastro Pub Gonzales).

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave