Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Online konferencija na temu: Biomasa i biogas u organizaciji AHK BiH

14.09.2020. 09:35 / Izvor: Akta.ba

S ciljem unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti biomase i biogas i obnovljivih izvora energije, te uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Predstavništvo njemačke privrede u BiH organizuje njemačko-bosanskohercegovačku konferenciju "Biomasa i biogas" koja će se održati u utorak, 15.09.2020. godine s početkom u 10.00 sati u online formatu. 

Konferencija se održava u okviru programa podrške saradnje "Mittelstand Global - Exportinitiative Energie", koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

Program u Bosni i Hercegovini provodi Predstavništvo njemačke privrede u saradnji sa njemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH.

Konferencija će se održati na njemačkom i lokalnom jeziku uz simultani prijevod. Više informacija o programu i konferenciji možete pronaći OVDJE.

Kompanije koje su se prethodno prijavile na konferenciju, ovaj poziv mogu zanemariti, a link za konferenciju će biti proslijedeđen u ponedjeljak, 14.09.2020. godine u popodnevnim satima.

Učešće na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA.

Broj učesnika je ograničen.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave