Online konferencija na temu: Biomasa i biogas u organizaciji AHK BiH

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Online konferencija na temu: Biomasa i biogas u organizaciji AHK BiH

14.09.2020. 09:35 / Izvor: Akta.ba

S ciljem unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti biomase i biogas i obnovljivih izvora energije, te uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Predstavništvo njemačke privrede u BiH organizuje njemačko-bosanskohercegovačku konferenciju "Biomasa i biogas" koja će se održati u utorak, 15.09.2020. godine s početkom u 10.00 sati u online formatu. 

Konferencija se održava u okviru programa podrške saradnje "Mittelstand Global - Exportinitiative Energie", koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

Program u Bosni i Hercegovini provodi Predstavništvo njemačke privrede u saradnji sa njemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH.

Konferencija će se održati na njemačkom i lokalnom jeziku uz simultani prijevod. Više informacija o programu i konferenciji možete pronaći OVDJE.

Kompanije koje su se prethodno prijavile na konferenciju, ovaj poziv mogu zanemariti, a link za konferenciju će biti proslijedeđen u ponedjeljak, 14.09.2020. godine u popodnevnim satima.

Učešće na konferenciji je besplatno uz prethodnu prijavu popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA.

Broj učesnika je ograničen.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave