Online konferencija "Ukrajina: Investicijska luka u dobu promjena"

08.12.2020. 12:56 / Izvor: Akta.ba
Online konferencija 'Ukrajina: Investicijska luka u dobu promjena'

Događaj će biti interaktivna platforma za informiranje međunarodne i ukrajinske investicijske zajednice o napretku reformi i razvoju.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se 11. decembra 2020. godine održati prva godišnja međunarodna online konferencija „Ukrajina: investicijska luka u dobu promjena“ u organizaciji Ureda Vlade za privlačenje i podršku investicijama Ukrainelnvest.

Događaj će biti interaktivna platforma za informiranje međunarodne i ukrajinske investicijske zajednice o napretku reformi i razvoju investicijske klime u Ukrajini tijekom 2020. godine i relevantnim planovima države za 2021. godinu. Prema najavi organizatora, događaju će prisustvovati više od 500 predstavnika ukrajinske i međunarodne investicione i poslovne zajednice, organa državne vlade, diplomatskog kora, kao i vodeći stručnjaci.

Program konferencije predviđa 10 interaktivnih diskusijskih panela na kojima će sudjelovati više od 30 govornika, predstavnika Vlade Ukrajine i resorni ministri, predstavnika poslovne zajednice, međunarodnih financijskih organizacija i stručne zajednice.

Više informacija o konferenciji u priloženom pozivu i na web stranici http://event.ukraineinvest.com.

Online konferencija će se održati na dva jezika: ukrajinski i engleski. Tijekom emitiranja biće osiguran simultani prijevod.

Prijava za učešće dostupna je na linku https://cutt.lv/0hQ2TEF a akreditacija medija je obavezna i dostupna na linku https://cutt.lv/DhQ2PeN.

Prijavu je potrebno izvršiti do 9. decembra.

Poziv

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave