Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

ONLINE WEBINAR 1: Hitne i odlučne mjere u kriznom poslovanju

11.05.2020. 16:08 / Izvor: Akta.ba

Corona kriza kao šansa. Sad je vrijeme za pravo liderstvo. Natjerajmo sebe i svoje okruženje na inovativno i proaktivno ponašanje. Kreativnost i mašta nam upravo sad mogu biti od velike pomoći!!!

Sve to svakako ima smisla, ali kad kuća gori, onda je prevashodno potrebno ugasiti požar. Ako smo dobili šaku u glavu i pokušavamo ostati na nogama, onda je jedina moguća vodilja to da bez poraza ili barem na nogama okončamo meč.

Mnogo toga je rečeno o kriznom menadžmentu tokom zadnja dva mjeseca. Čak i previše jer smo zaista na sve strane bili bombardovani savjetima, tekstovima, video prilozima, webinarima.

Predstavljamo vam webinar na kojem se neće ponavljati takva priča.

Ovaj webinar će biti prezentacija praktičnog kriznog menadžmenta. Ponudit ćemo rješenja i priče onih koji su to u praksi najbolje obavili, rješenja koja mogu poslužiti kao inspiracija za nas sve ostale. Te priče će biti prenešene od strane predavača i naših gostiju.

Pridružite nam se da skupa zaokružimo temu hitnog kriznog menadžmenta. Fokus će biti na Corona ekonomskoj krizi, ali se koncepti mogu primjeniti na bilo koju situaciju u kojoj kuća gori ili kada u boks meču jedva stojimo na nogama.

Webinar kao i cijeli Targer SOI Digital Educational Program 2020 se izvode u suorganizaciji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, u ime Njemačke vlade”.

Četvrtak, 14.05.2020. u 18.00.

Molimo Vas da se na panel prijavite pojedinačno, nakon čega ćete link za prijavu dobiti na vašu email adresu.

Link za prijavu: https://lnkd.in/esyTj9X

PODIJELI:

TAGOVI:

webinar

Targer

corona

ekonomija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave