Oracle Cloud Day 2017 konferencija

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Oracle Cloud Day 2017 konferencija

16.05.2017. 08:34 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Oracle u četvrtak, 18.05.2017. godine, u Spa Hotelu Terme sa početkom u 09:00 sati organizuje konferenciju pod nazivom "Oracle Cloud Day". Ove godine event se realizuje u saradnji sa kompanijom Intel, kao i sa partnerima eventa: BS Telecom Solutions, Info Studio, mWare, QSS i Mibo Komunikacije, a centralne teme su digitalna transformacija, inovacije poslovnih procesa i unapređenje poslovanja kroz Cloud rješenja.

Globalno, Oracle ima preko 136.000 uposlenika i prihode veće od 37 milijardi USD u posljednoj fiskalnoj godini, od čega je 2,9 milijardi USD prihoda od Cloud-a. Pored strateške usmjerenosti kompanije na Cloud, Oracle godišnje ulaže preko 5,8 milijardi USD u istraživanje i razvoj što rezultira visoko kvalitetnim proizvodima koji su konstantno prepoznati kao lideri na tržištu poslovnih rješenja.

Pridružite nam se na Oracle Cloud Day 2017 konferenciji i saznajte na koji način da iskoristite aplikacije, platformu i infrastrukturu u Cloud-u, kombinovano sa On-premise rješenjima, da bi kapitalizirali mogućnosti koje Vam digitalizacija pruža. Poslušajte ekskluzivna izlaganja stručnjaka i otkrijte kako strategija hibridnih rješenja i arhitekture može transformisati Vaše poslovanje i IT organizacioni aspekt.

Upoznati ćete se sa principima kako:

  • Inovirati poslovne procese kroz standardizirana rješenja zasnovana na najboljim svjetskim praksama i standardima
  • Kreirati mapu puta za tranziciju sa On premise prema Cloud orijentisanim rješenjima
  • Razviti, implementirati i upravljati aplikacijama u bilo kojem okruženju
  • Proširiti i nadograditi svoje aplikacije kroz Cloud
  • Integrisati i spojiti se između više data centara i različitih Cloud okruženja
  • Osigurati kolaboraciju na svim nivoima organizacije te besprijekorno povezati poslovne procese
  • Dobiti smislen, strukturiran i moderan uvid u podatke

Oracle je jedina kompanija zastupljena na sva tri sloja - softver, platforma i infrastruktura u On-premise i  Cloudu domenu, te upravo kroz međupovezanost i sveobuhvatnost na svim nivoima tehnologije klijentima osiguravamo jedinstven pristup digitalizaciji i transformaciji.

Rezervišite svoje mjesto na Oracle Cloud Day 2017 konferenciji u Bosni i Hercegovini i istražite kako razne vrste dostupnih Cloud i On-premise rješenja, najboljih praksi i dosadašnjih iskustava mogu pomoći da implementirate sisteme koji Vam daju informacije u realnom vremenu.

O kompaniji Oracle
Oracle nudi sveobuhvatan i potpuno integrisani set cloud aplikacija i platformskih servisa. Za više informacija o Oracle (NYSE: ORCL), posjetite oracle.com.

Zaštitni znakovi
Oracle i Java su registrovani zaštitni znakovi kompanije Oracle i/ili njezinih podružnica. Ostali nazivi mogu biti zaštitni znaci njihovih vlasnika.

U saradnji sa:

Intel, Intel logo, Xeon i Xeon Inside su zaštitni znakovi ili registrovani zaštitni znakovi kompanije Intel Corporation u USA i/ili drugim zemljama.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave