Ostalo je još malo vremena za prijavu na 3. banjalučki Business café

28.09.2017. 08:35 / Izvor: Akta.ba
Ostalo je još malo vremena za prijavu na 3. banjalučki Business café

Ostalo je još samo malo vremena za prijavu na Treći banjalučki Business café  na temu: "Boljom uslugom do većeg profita", 5. oktobra sa početkom u 19:00h

Ostalo je još samo malo vremena za prijavu na Treći banjalučki Business café  na temu: "Boljom uslugom do većeg profita", 5. oktobra sa početkom u 19:00h u Motelu “Dragana” u Banjaluci.

Business café je događaj koji okuplja ugledne privrednike, vlasnike malih i srednjih preduzeća iz BiH, čiji je cilj da se predstave, druže i sklope poslove u lijepom ambijentu i ugodnoj atmosferi.

Ovaj događaj je višestruko koristan, kako za goste prezentere koji će imati priliku predstaviti sebe i svoje poslovanje, proširiti kontakte, tako i za sve učesnike ovog eminentnog okupljanja koji će imati priliku učiti od uspješnih, od ljudi koji iza sebe imaju rezultate i koji će svakako dati neke korisne savjete koje ćemo moći primjeniti u vlastitim poslu i životu.

Govornici 3. Business café-a su Bojan Kozomara, direktor Klinike “Svjetlost” Banja Luka, Marija Knežević, vlasnica Motela “Dragana” i dekan na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo i Ljiljana Krsman, direktor Sektora operacija u Addiko bank a.d. Banja Luka.

Razgovaraćemo na temu poboljšanja kvaliteta usluge/proizvoda, kako steći lojalnost kupaca koji će se uvijek vraćati kod nas radi kupovine, koji je to odlučujući faktor, presudan da kupac odabere baš naš proizvod / uslugu i još mnogo toga. Govornici će nas sve zajedno motivisati da nastavimo još bolje i kvalitetnije da radimo, ali i inspirisati one koji tek žele da se ostvare na preduzetničkom planu.

U fokus želimo staviti pozitivne primjere uspjeha u preduzetništvu, pokazati da je moguće uspjeti i na Balkanu, od nule, na pošten i legalan način, a to ćemo dokazati inspirativnim pričama naših govornika koji će se nizati, pokrenućemo mnogo interesantnih tema koje će okupiti baš takve, pozitivne primjere. Započinjemo novu eru preduzetništva.

Zahvaljujemo se sponzorima koji su prepoznali značaj ovog događaja i ukazali nam svoje povjerenje te pružili podršku, kao što su: Motel "Dragana" Banja Luka, Krajina klas d.o.o, BEL Print d.o.o, Štamparija MAKOPRINT, ZU Stomatološka ordinacija "Dr Đurić", Prijedorčanka a.d., Itd Marketing d.o.o. Banja Luka, Vitinka a.d. Kozluk i medijski pokrovitelji: ATV, Kontakt radio, portal BUKA, Akta.ba, navode organizatori.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30,00 KM i možete ih obezbijediti putem e-maila: info@goldenofficebl.com ili telefonski na 066/003-632.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave