Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Ostalo je još samo sedam dana do početka PIT konferencije u Mostaru

Na konferenciji ćete imat priliku čuti zanimljiva stručna izlaganja domaćih i međunarodnih kompanija s ciljem podsticaja biznisu.

24.01.2020. 08:23 / Izvor: Akta.ba

Ostalo je još samo sedam dana do početka poslovno – stručne konferencije PIT Hercegovina 2020, koja se po prvi put održava u Mostaru. 

Na konferenciji ćete imat priliku čuti zanimljiva stručna izlaganja domaćih i međunarodnih kompanija s ciljem podsticaja biznisu. 

Izabrane teme panel diskusija prokrivaju dva iznimno značajna pitanja aktuelnog BH poslovnog momenta. Panel diskusije su predviđene kao direktni glas proizvodnog sektora. Na panelima učešće direktno uzimaju poduzetnici, direktori ili top menadžeri. 

Osim korisnih i zanimljivih izlaganja, eksponata i panel diskusija, konferencija će ponuditi i vrijeme predviđeno za poslovna i lična umrežavanja gdje će se razmijeniti mišljenja, znanja, iskustva i kreirati nova ili unaprijediti postojeća rješenja za naše biznise i procese.

Ne propustite jedinstvenu priliku, rezervišite na vrijeme i osigurajte svoje mjesto.

Prijaviti se na učešće možete i direktno putem linka: PRIJAVA

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave