Ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji

20.01.2018. 10:59 / Izvor: Akta.ba
Ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji

Radionica će se održati 06. i 07.02.2018. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji s Kantonalnom privrednom komorom Tuzla organizira dvodnevnu praktičnu radionicu na temu „Akvizicija i ostvarivanje prvog kontakta sa novim kupcima u Njemačkoj i Austriji“.

Radionica će se održati 06. i 07.02.2018. godine sa početkom u 10:00 sati u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla (ul. Trg slobode bb, Tuzla), a namijenjena je uposlenicima kompanija koje se bave izvozom u zapadnoevropske zemlje, te koje žele ostvariti suradnju sa zapadnoevropskim kompanijama.

Cilj radionice je upoznati polaznike sa identificiranjem potencijalnih kupaca u Njemačkoj i Austriji, načinom prikupljanja inicijalnih informacija o tržištu, osnovama izvoznog marketinga, načinom kreiranja inicijalnog e-maila potencijalnim kupcima u odgovarajućem formatu, zahtjevima u komunikaciji i prezentaciji i načinom izrade ponuda, potvrda narudžbi i ugovora (prema njemačkim standardima).

Sve dodatne informacije o predavaču, načinu realizacije edukacije i prijave na edukaciju možete pronaći u pozivnom pismu (prilog) ili dobiti pozivom na broj telefona 033/566-204.

Kontakt osoba je Mirza Konjo, saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK/STK BiH.

Više informacija OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave