Najave / DOGAĐAJI

Otvorene prijave na online platformu sajma "CHINACEEC EXPO"

10.04.2020. 11:09 / Izvor: Akta.ba

U novonastalim okolnostima globalne pandemija Corona virusa, orgnizator međunarodnog sajma Kina-CEEC EXPO koji se sredinom juna već 6 godina uzastopno održava u kineskom gradu Ningbo, obavjestili su Vanjskotrgovinsku komoru BiH da će se ovogodinji sajam odgoditi s tim da će se novi termin održavanja sajma otvrditi naknadno.

Kako bi se trgovinska i ekonomska saradnja između Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope (CEE) nastavila, organizatori sajma su lansirali online platformu za pronalazak poslovnih partnera i uspostavljanje i nastavak poslovne saradnje.

"Molimo sve kompanije iz Bosne i Hercgovine koje žele pronaći poslovne partnere iz Kine ili drugih CEE zemalja da se pomoću uputstava iz priloženog priručnika registruju na platformu na sljedećem LINK-u", saopćili su.

Nakon postupka registracije, kompanije će moći pretraživati direktorij posjetilaca i izlagača te će biti pozivani na “online matchmaking” konferenciju i/ili sastanke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave