Otvorene prijave na online platformu sajma "CHINACEEC EXPO"

10.04.2020. 11:09 / Izvor: Akta.ba
Otvorene prijave na online platformu sajma 'CHINACEEC EXPO'

Nakon postupka registracije, kompanije će moći pretraživati direktorij posjetilaca i izlagača te će biti pozivani na online matchmaking konferenciju i/ili sastanke.

U novonastalim okolnostima globalne pandemija Corona virusa, orgnizator međunarodnog sajma Kina-CEEC EXPO koji se sredinom juna već 6 godina uzastopno održava u kineskom gradu Ningbo, obavjestili su Vanjskotrgovinsku komoru BiH da će se ovogodinji sajam odgoditi s tim da će se novi termin održavanja sajma otvrditi naknadno.

Kako bi se trgovinska i ekonomska saradnja između Kine i zemalja Centralne i istočne Evrope (CEE) nastavila, organizatori sajma su lansirali online platformu za pronalazak poslovnih partnera i uspostavljanje i nastavak poslovne saradnje.

"Molimo sve kompanije iz Bosne i Hercgovine koje žele pronaći poslovne partnere iz Kine ili drugih CEE zemalja da se pomoću uputstava iz priloženog priručnika registruju na platformu na sljedećem LINK-u", saopćili su.

Nakon postupka registracije, kompanije će moći pretraživati direktorij posjetilaca i izlagača te će biti pozivani na “online matchmaking” konferenciju i/ili sastanke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave