Otvorene prijave za 16+1 Economic Forum 2019 u Dubrovniku

27.02.2019. 13:34 / Izvor: Akta.ba
Otvorene prijave za 16+1 Economic Forum 2019 u Dubrovniku

Republika Hrvatska ove je godine domaćin osmog po redu sastanka šefova vlada Kine i 16 zemalja srednje i istočne Europe (CEEC) - "Kina+16".

Republika Hrvatska ove je godine domaćin osmog po redu sastanka šefova vlada Kine i 16 zemalja srednje i istočne Europe (CEEC) - "Kina+16".

Summit predsjednika Vlada održat će se od 10. do 12. travnja u Dubrovniku, a na marginama političkih sastanaka Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta organizira Ekonomski forum za poduzetnike iz Kine i 16 europskih zemalja "16+1 ECONOMIC FORUM" koji će se održati 12. travnja 2019. godine u Dubrovniku.

Ekonomski forum će se sastojati od plenarnog dijela kada će se okupljenima obratiti predsjednici Vlada Hrvatske i Kine, nakon čega slijede četiri tematski definirana panela koji će pokrivati teme infrastrukture i ulaganja, proizvodnje, inovacija, trgovine, turizma i kulture. Tijekom Ekonomskog foruma bit će održani i individualni sastanci kineskih i europskih tvrtki.

Za sudjelovanje na događanju "16+1 ECONOMIC FORUM" 12. travnja 2019. potrebno je prijaviti se putem online aplikacije koja je dostupna na službenoj stranici za prijavu:

www.croatia-forum2019-ceec-china.hak.hr

Na službenoj stranici za prijavu nalaze se informacije o preliminarnom programu, lokaciji događanja te predloženim hotelima za noćenje, a sve naknadno definirane informacije o događanju bit će pravovremeno komunicirane na spomenutoj stranici.

Prijava putem službene stranice osim registracije za sudjelovanje pruža mogućnost upisivanja informacija o interesima i područjima djelovanja sudionika, što po popunjavanju baze omogućuje pretragu partnera za individualne razgovore.

Sudionici sami putem web stranice ili mobilne aplikacije mogu dogovarati sastanke sa kineskim sudionicima kao i sudionicima svih šesnaest europskih zemalja. Sustav generira vremenske termine i mjesto sastanka (određeni stol na lokaciji događanja).

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 1. travnja 2019. godine.

Za sve dodatne upite stojimo Vam na raspolaganju (forum2019@hgk.hr) te se nadamo da ćete biti u mogućnosti prisustvovati događanju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave