Najave / DOGAĐAJI

Otvorene prijave za volontiranje na 27. Sarajevo Film Festivalu

14.07.2021. 12:17 / Izvor: Akta.ba

Sarajevo Film Festival ove godine će biti održan od 13. do 20. avgusta, a od danas,14.07., otvorene su prijave za volontiranje. 

Volontiranje na Sarajevo Film Festivalu je prilika koja, uz pristup određenom broju projekcija, omogućava i sticanje praktičnog iskustva organizacije događaja u profesionalnom i prijateljskom okruženju.

Poslovi tehničke pripreme Festivala, pomoć prilikom dočeka, registracije i smještaja gostiju, rad u Festivalskom i Press centru, samo su neke od brojnih mogućnosti koje se nude volonterima. Pored toga što postaju dio jednog velikog i uspješnog događaja, volonteri imaju priliku razvijati svoje vještine i usvajati nova znanja.

Volonteri Sarajevo Film Festivala:

  • Odgovorni su, profesionalni, pouzdani i predani u obavljanju zadataka,
  • Tačni u izvršavanju zadataka,
  • Poštuju pravila, ciljeve i vrijednosti Sarajevo Film Festivala,
  • Redovno prisustvuju edukativnim aktivnostima,
  • Spremni su na komunikaciju i saradnju sa voditeljima volontera i Festivalskim timom.

Zajednički rad volontera doprinosi posebnoj atmosferi i uspješnosti Sarajevo Film Festivala. Želimo im dobrodošlicu i uspješan rad na 27. Sarajevo Film Festivalu, poručuju organizatori. 

Prijavu je moguće ispuniti online na linku: https://vp.eventival.com/sarajevoff/2021/custom-form/volunteer-registration_2021/edit / ili na web stranici Sarajevo Film Festivala: www.sff.ba.

Prijave su otvorene do 30. jula 2021.
 

PODIJELI:

TAGOVI:

SFF

Volonteri

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave