Panel diskusija '100 najvećih u BiH na putu ka EU'

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Panel diskusija "100 najvećih u BiH na putu ka EU"

Radi se o rang-listi velikih, srednjih i malih kompanija rangiranih po ukupnom prihodu, izvozu i neto dobiti i neto odlivu gotovine od aktivnosti ulaganja u 2015.

19.09.2016. 13:22 Izvor: / Akta.ba

Privredna štampa d.o.o. i Poslovne novine, u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine u okviru izbora 100 najvećih kompanija u Bosni i Hercegovini organizira panel diskusiju o temi: „100 najvećih u BiH na putu ka Europskoj uniji” i svečanost dodjele priznanja najuspješnijim kompanijama, koje će se održati:  22.09.2016. godine u Velikoj sali Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) sa početkom u 11:00 sati

Panelisti su: Mirko Šarović, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH;  Bruno Bojić, predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH;   Branimir Muidža, direktor Tvornice cementa Kakanj, Country Manager HeidelbergCement Group u BiH i predsjednik Vijeća stranih investitora u BiH; Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica Bingo d.o.o. Tuzla i Ševal Suljkanović, izvršni direktor za ekonomska pitanja iz Bimala

Izbor 100 najvećih kompanija u BiH uz panel diskusiju i dodjelu priznanja obuhvata rang-liste velikih, srednjih i malih kompanija rangiranih po ukupnom prihodu, izvozu i neto dobiti i netto odlivu gotovine od aktivnosti ulaganja u 2015. godini, koje se tradicionalno objavljuju u specijalnom izdanju Poslovnih novina.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave