Petar Savić stručnjak u digitalnom marketingu u posjeti BiH

17.03.2017. 16:01 / Izvor: Akta.ba
Petar Savić stručnjak u digitalnom marketingu u posjeti BiH

Petar posjeduje  preko deset godina iskustva u digitalnom marketingu i osam godina iskustva u domenu upravljanja kompanija u IT sektoru.

Petar Savić, osnivač internet marketing agencije Supreme Factory (www.supremefactory.net), posjetiće Bosni i Hercegovinu u periodu od 13. do 17. marta, u okviru Švicarskog Poduzetničkog Programa. Petar u Bosnu i Hercegovinu u dolazi sa ciljem da našim start-up organizacijama kompanijama pomogne u razvijanju i unapređenju vlastitog biznisa.

Svoje iskustvo u domenu digitalnog marketinga i rada u akceleracijskim programima će upravo podijeliti organizacijama START iz Banja Luke, kompanijama IT klastera (www.itklaster.ba), Spark Business Park iz Mostara (www.spark.ba) i Networksom (www.networks.ba) u Sarajevu, te će učestovati kao jedan od članova žirija na Startup danu u Tešnju u sklopu projekta Jačanje uloge Mjesnih Zajednica (MZ) u Bosni i Hercegovini.

Petar posjeduje  preko deset godina iskustva u digitalnom marketingu i osam godina iskustva u domenu upravljanja kompanija u IT sektoru, kao i u razvijanju proizvoda u korporativnom i javnom sektoru. Kao Head of Digital EXIT festival proveo je pet godina, nakon čega je svoju karijeru nastavio u Londonu, gdje i sada živi i radi za Seven, jedinstveni akcelerator koji se fokusira na tehnološke start-upove . Svoje znanje i iskustvo dijeli i mlađim poduzetnicima, kojima je mentor iz oblasti biznis vještina, društvenih mreža, organizacije događaja i digitalnog marketinga. 

Poduzetnički projekt podržan u sklopu Švicarskog Sekretarijata za Ekonomske Poslove (Swiss Entrepreunership Pogram) je dio globalnog programa koji se osim u Bosni i Hercegovini, sprovodi u Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Peruu i Vijetnamu i koji će do 2019. godine podržavati, razvijati i jačati organizacije unutar preduzetničkog ekosistema, start-upove i brzorastuće male biznise.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave