Peti FMCG Summit by NLB Banka u Sarajevu - Prijave u toku

08.04.2019. 12:03 / Izvor: Akta.ba
Peti FMCG Summit by NLB Banka u Sarajevu - Prijave u toku

U toku su prijave za učešće na petom FMCG Summit by NLB Banka, koji će se održati 17. aprila, u Kongresnoj sali hotela Hills u Sarajevu. 

U toku su prijave za učešće na petom FMCG Summit by NLB Banka, koji će se održati 17. aprila, u Kongresnoj sali hotela Hills u Sarajevu. 

Tema ovogodišnje konferencije je Internacionalizacija i zapadna tržišta kao perspektiva bh. industrije. 

Konferencija će obuhvatiti aktuelne teme, kako regionalno, tako i globalno, a koje se tiču trendova i razvoja srednjoevropske maloprodaje, ključnih mogućnosti rasta u Srednjoj Evropi, te koji su to trgovci na malo pokretači rasta. Odgovore na ova i druga pitanja o statusu maloprodajnih kanala, hiperregionalizaciji, kupovnoj moći, tržišnoj strukturi, vodećim tržišnim ''igračima'', gdje je BiH danas i šta su potencijali domaće FMCG industrije, trendovi i zdrava životna sredina, potražite na petom FMCG Summit by NLB Banka. 

Kao i prethodnih godina, studentima u BiH je omogućeno učešće na konferenciji uz studentsku kotizaciju u iznosu od 69 KM. 

FMCG Summit by NLB Banka svake godine okuplja sve veći broj učesnika, koji sada broji više od 500 stručnjaka iz FMCG industrije. 

Učesnici na konferenciji su predstavnici najvećih kompanija u BiH, privrednici, distributeri, proizvođači, predstavnici trgovačkih lanaca, studenti, ali i predstavnici vodećih kompanija iz regiona, gdje se također održava FMCG Summit (Srbija, Hrvatska, Makedonija i Slovenija).

Sve informacije o programu, govornicima, sponzorima i upute za prijave na zvaničnoj web stranici konferencije: www.fmcg-summit.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave