PIT Hercegovina 2020. - Konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama

Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

PIT Hercegovina 2020. - Konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama

29.11.2019. 08:34 / Izvor: Akta.ba

Konferencija PIT (Proizvodnja-industrija-tehnologija) Hercegovina 2020 će se održati u Mostaru 30.01.2020. godine u suradnji i organizaciji konsultantske kuće Targer E&C i Intera tehnološkog parka.

Odlična prilika za interakciju s istomišljenicima, korisnicima i/ ili (potencijalnim) partnerima!

Otvara vam mogućnosti za predstavljanje vašeg rada javnosti, dijeljenje iskustva i znanja s drugima, razvoj brenda i pridobivanje medijske pažnje.

Zamišljena je kao mjesto susreta za sve stručnjake i rukovodioce, kadrove u proizvodnji kao i one kompanije koje posredno učestvuju u poslovnim procesima u proizvodnji.

Ona predstavlja priliku da se u jednom danu i na jednom mjestu svi učesnici upoznaju sa aktuelnim i naprednim metodama, tehnikama i tehnologijama u poslovnim procesima, kao i da se upoznaju i povežu sa kolegama, ekspertima i poduzetnicima iz kompanija koje dijele zajedničke izazove proizvodne djelatnosti.

Uz stručna izlaganja, izlaganja domaćih i međunarodnih kompanija s ciljem podsticaja biznisu, panel diskusija na goruće teme BH privrede, konferencija je i odlična i platforma za učenje, nova saznanja i poznanstava na B2B susretima, kao i obilazak renomirane kompanije.

Učesnici će ujedno imati priliku da posjete promo kutke i izložbene eksponate sponzora i partnera konferencije.

Organizatori konferencije su Targer Engineering & Consulting i INTERA tehnološki park.

Planirani broj učesnika je do 120.

"Ne propustite jedinstvenu priliku, rezervišite na vrijeme i osigurajte svoje mjesto. Radujemo se našem susretu na PIT Hercegovina 2020 konferenciji", rekli su organizatori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave