Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

PKKS: Seminar o temi "Upravljanje potencijalima tima" - 28.01.2010. godine u Sarajevu

08.01.2010. 12:55 / Izvor: eKapija.ba

Privredna komora Kantona Sarajevo i Udruženje INFOHOUSE organizuju seminar na temu "Upravljanje potencijalima tima" koji će se održati 28. januara 2009. godine sa početkom u 10.00 sati u zgradi Komore.

Obzirom da se naziv teme dotiče upravljanja ljudima i savjetodavnom radu sa njima, seminar je namijenjen menadžmentu, posebno menadžerima za upravljanje ljudskim resursima, vođama timova, organizacija, institucija...

Cilj seminara je omogućiti minimum znanja iz pedagoške teorije (andragogije) i primjene u praksi na uposlenicima u svrhu boljitka firme, organizacije, institucije te kroz radionice i primjere informirati učesnike seminara o najnovijim svjetskim modulima i tokovima u upravljanju timom.

Predavač na seminaru će biti Dženana Alađuz, renomirani predavač i trener iz oblasti koje se bave pitanjima PR-a, odnosa s medijima, upravljanja i rukovođenja timom, Kanita Kulić, trener INFOHOUSE-a sa iskustvom u radu sa mladima i starijom populacijom na treninzima Komunikacija i prezentacija, Projekt menadžment...

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave