Počele pripreme za predstavljanje privrede BiH u Kuvajtu

10.11.2015. 16:16 / Izvor: Akta.ba
Počele pripreme za predstavljanje privrede BiH u Kuvajtu

Na sastanku je razgovarano o planiranim posjetama i sastancima, idejnom rješenju izgleda štandova na Izložbi bh. proizvoda "Made in Bosnia & Herzegovina", te drugim temama značajnim za uspješno predstavljanje bh. privrede na tržištu Kuvajta.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizirala je pripremni sastanak za predstavnike bh. delegacije koja će učestvovati na Poslovnom forumu i Izložbi bh. proizvoda "Made in Bosnia & Herzegovina" u Kuvajtu od 16. do 18. novembra 2015. godine.

Događaj organizira Vanjskotrgovinska komora BiH sa partnerom iz Kuvajta (Key Buildings Co.), a uz podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Ministarstva vanjskih poslova BiH / Ambasade BiH u Kuvajtu.

U privrednoj delegaciji Bosne i Hercegovine, koju predvodi predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Bruno Bojić, bit će savjetnik ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Savo Krunić, predstavnik Ministarstva privrede Srednjobosanskog kantona, predstavnici kompanija DELIBAŠIĆ POLIURETANI d.o.o., PD KRIVAJA MÖBEL d.o.o., VITA-LIFE d.o.o., REUMAL FOJNICA, TT KABELI d.o.o. i KLAS d.d, te predstavnici Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je razgovarano o planiranim posjetama i sastancima, idejnom rješenju izgleda štandova na Izložbi bh. proizvoda ‘Made in Bosnia & Herzegovina’, te drugim temama značajnim za uspješno predstavljanje bh. privrede na tržištu Kuvajta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave