Počele pripreme za PROACTIVE 2013

11.02.2013. 08:21 / Izvor: eKapija.ba
Počele pripreme za PROACTIVE 2013

Za devetu PROACTIVE konferenciju, koja iz godine u godinu prevazilazi očekivanja učesnika i predavača, postoji već veliko interesovanje potencijalnih učesnika iz cijele regije koji se bave komunikacijama i koji žele osigurati svoje mjesto na Kozari.

PROACTIVE 2013 održava se ove godine od 23. do 25. maja u hotelu “Monument” na Kozari. Za devetu PROACTIVE konferenciju, koja iz godine u godinu prevazilazi očekivanja učesnika i predavača, postoji već veliko interesovanje potencijalnih učesnika iz cijele regije koji se bave komunikacijama i koji žele osigurati svoje mjesto na Kozari.

“Drago nam je da se o PROACTIVE-u već govori u regiji i da mnogi već šalju rezervacije za učešće, jer nam je to potvrda da smo napravili zaista kvalitetan skup na kojem se stiču praktična i primjenjiva znanja. Sve to nam je naravno i podsticaj da deveta konferencija bude još bolja od prethodnih. Na PROACTIVE-u predaju stručnjaci i praktičari iz regije jer su ta iskustva PR-ovcima najkorisnija. Iako je bitno da pratimo globalne komunikacijske trendove, ipak naše tržište ima najviše sličnosti sa zemljama iz regiona i jedni od drugih najviše možemo naučiti”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.

Na ovogodišnjem PROACTIVE-u predavaće dr Dejan Verčić - profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani i jedan od suosnivača agencije Pristop, dr Bora Miljanović - generalni direktor agencije Represent Communications, Dragana Đermanović - vlasnica agencije PR Pepper i internacionalni online praktičar i predavač, te mnogi drugi.

Tokom trodnevnog skupa PR-ovaca, pored zanimljivih predavanja, ponovo će biti organizovana i “World Cafe” radionica koja se prošle godine pokazala kao veoma zanimljiv i koristan koncept za učesnike, te panel diskusije koje će dodatno dati prostor za razmjenu savjeta i iskustva.

Više informacija o konferenciji možete saznati na www.proactive.ba, na PROACTIVE Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @PROAKTIVNO.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave