Počeo najveći virtualni sajam zapošljavanja – do posla uz par klikova!

17.10.2019. 14:43 / Izvor: Akta.ba
Počeo najveći virtualni sajam zapošljavanja – do posla uz par klikova!

Pronađite posao, osvojite vrijedne nagrade!

Od 16. do 23. oktobra, u sklopu online sajma Virtualni dani karijera i znanja, svi posjetitelji na adresi www.dankarijera.com, mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta, kurseva i edukacija koje predstavlja preko 80 poslodavaca iz Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Najveći regionalni sajam organizuje Posao.ba u saradnji sa regionalnim partnerskim portalima MojPosao.net, Infostud.com i Vrabotuvanje.com.mk.

Pronađite posao, osvojite vrijedne nagrade!

Sajmu se može pristupiti 24h sa svih pametnih uređaja! Na štandovima sve prisutne očekuju vrhunski poslodavci koji su u potrazi za talentima i kvalitetnim uposlenicima, sa kojima se može stupiti u direktnu komunikaciju preko chata, gdje ih možete pitati sve što vas interesuje! O poslodavcima možete takođe saznati više preko njihovih blogova, osjetiti atmosferu koja vlada u njihovim prostorima preko fotografija, te čuti više o njihovoj misiji i viziji iz videa. 

Ovogodišnji izlagači što se tiče BiH, a koji žele novu ekipu u svojim timovima su Becton Dickinson Cazin, G-Petrol, Teleperformance, Raiffeisen Bank, Nelt, UniCredit Bank,  Jysk, Deichmann, Megamix, a tu je i štand Posao.ba.

A pored velikog izbora poslova i edukativnog sadržaja, sajam nudi i prilike za osvajanje vrijednih nagrada!

Ukoliko ste programer/ka onda je Virtualni Hackathon za vas! Takmičenje u programiranju u okviru kojeg svi zainteresirani mogu prezentovati svoje vještine u rješavanja zadataka u nekom od programskih jezika (C++, Java, PHP, Java Script, Phyton 3), a one najbolje očekuju i nagrade poput Električnog skutera, Sportskog sata HUAWEI GT Active, Gaming stolica AROZZI Star Trek Edition, Tastatura LOGITECH G910 Orion Spectrum + Slušalice LOGITECH Lightsync Gaming G935, Miš LOGITECH G903 + Podloga za miš, LOGITECH Powerplay! 

A one sa radoznalom crtom očekuje nagradna igra Lov na blago! Učestvovanje je vrlo jednostavno,  svakodnevno posjećujte štandove poslodavaca, širom otvorite oči i istražujte. U trenutku kada se na štandu izlagača (ili oko njega) pojavi nagradna ikona, na vama je da na što kreativniji način odgovorite na postavljeno nagradno pitanje. Najmaštovitiji odgovori donosi nagrade i to IPhone X, Laptop LENOVO V130, Električni skuter, Sportski sat HUAWEI GT Active!

Ne propustite priliku za zaposlenjem po vašoj mjeri, na jedan klik www.dankarijera.com!

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave