Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Posao.ba i Establish Vas pozivaju na 1. bh. konferenciju o ljudskim resursima - 19. NOVEMBAR 2007.godine UNITIC Business center, Sarajevo

14.11.2007. 16:02 / Izvor: Posao.ba

Prva bh. konferencija o ljudskim resursima je namijenjena stručnjacima iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, ali i svim ostalim menadžerima. Saznajte zašto bosanskohercegovački, ali i svjetski lideri i menadžeri prepoznaju značaj upravljanja ljudskim resursima.

Teme konferencije na području ljudskih resursa uključuju: tržište rada i selekcija i odabir najboljih kandidata, razvoj zaposlenika, proces upravljanja ljudskim resursima u specifičnim industrijama, retencija i motivacija zaposlenika.

Za Vas govore:

 Nijaz Hastor - ASA Prevent Group

 Nihad Imamović - ASA Prevent Group

 Clem Hussey - ex-menadžer ljudskih resursa, Intel Corporation

 Nihad Softić - generalni direktor, IT Computers

 Edina Smajović - direktor ljudskih resursa, organizacije i PMO-a UPI Banke

 Ernad Kovačević - menadžer poslovnog konsaltinga, Establish

 Edin Mehić - generalni menadžer portala Posao.ba

Sudjelujte na prvoj bh. konferenciji o ljudskim resursima radi unapređenja znanja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima, ali i razmjene iskustava i poslovnih kontakata sa istaknutim bh. poslovnim liderima.

Za rezervacije i detaljnije informacije: 033-521-179 info@posao.ba

Broj mjesta je ograničen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave