Posljednja mjesta dostupna za 14.Business Cafe

29.08.2016. 09:13 / Izvor: Akta.ba
Posljednja mjesta dostupna za 14.Business Cafe

Dugoočekivani septembarski Business Cafe, donosi uspješne priče dva potpuno različita biznisa. 1.septembra u 18,00 sati.

Dugoočekivani septembarski Business Cafe, donosi uspješne priče dva potpuno različita biznisa. 1.septembra u 18,00 sati, šira javnost će imati priliku poslušati zanimljive priče Hajrudina Ahmetlića generalnog direktora HIFA Petrol, te Vedrana Hadžimehmedagića i Adnan Bešovića, odličnog dvojca koji svojom inovacijom – platformom edu720 – već osvajaju međunarodno tržište.

Svi zainteresirani mogu prisustvovati eventu potpuno besplatno. Sve što je potrebno je da pošalju svoju prijavu sa imenom, prezimenom te nazivom firme iz koje dolaze na info@gms.ba.

Ovi poduzetnici će prenijeti svoje isksutvo is poslovanja sa bh.tržišta – šta je to prednost kompanija i brendova koje su MADE IN BiH. Dvadesetogodišnje isksutvo gdina.Ahmetlića te ambicija i početnička zanesenost Hadžimehmedagića i Bešovića će nesumnjivo uljepšati poslijepodne brojnih pdouzetnika prvog septembarskog dana.

Hajrudin Ahmetlić, uspješno obnaša funkciju generalnog direktora HIFA petrol i svulasnik HIFA grupacije koja u svom vlasništvu ima benzinske pumpe, poljoprivredne apoteke, autopraonice, te proizvodne pogone, ali se bave i veleprodajom, distribucijom i transportom. Osim trgovine naftom i naftnim derivatima, ova, u potpunosti domaća grupacija, je diverzifikovala svoje poslovanje tokom prošle godine, te se našla na drugom mjestu najsupješnijih kompanija u BiH.

Uz podršku Networksa, Adnan Bešović i Vedran Hadžimehemedagić su razvili edukativnu platformu edu720.com te u samo 6 mjeseci od početka rada, počeli da generišu prihode i to poslujući sa najvećim multinacionalnim kompanijama u tri zemlje. Ova edukativna platforma je zasnovana na nanolearning sistemu što je veoma zainteresiralo velike kompanije koje posluju na međunarodnom tržištu.

Ni ovaj put nije izostala podrška medijskih sponzora poslovnog portala Akta.ba, portala RadioSarajevo.ba, radio stanica Antena i RSG, dnevnih novina Oslobođenje, te kvartalnog magazina Reunion

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave