Posljednji poziv za prijavu na Leadership Excellence Program

12.03.2018. 12:35 / Izvor: Akta.ba
Posljednji poziv za prijavu na Leadership Excellence Program

Program predviđa grupni rad kroz deset dvodnevnih treninga, kao i individualni i mentorski rad sa učesnicima.

Targer School of Industry Leadership Excellence Program, najavljen prije nekoliko sedmica, predstavlja jedinstveni program namijenjen menadžerima, kandidatima za top menadžere, preduzetnicima, poslovnim ljudima, ali i firmama koje žele investirati u ključne ljude i razvoj njihovih liderskih vještina. Program konsultantske kuće Targer Engineering & Consulting predstavlja konsultantski odgovor na zahtjev multidisciplinarnosti i potrebe za radom na kombinaciji strogo tehničkih i strogo društvenih tema, u procesu razvoja menadžera i lidera.

"Današnji poslovni svijet ostavlja tako malo prostora za individualne i genijalne poteze. Firme današnjice imaju dva teška izazova i zajednički su za sve firme u kojima sam radio: prvi je kako kreirati procese čiji će sistem nadvladavati pojedinačne probleme, greške i rasipanja, i drugi je kako u okviru jedne proizvodne firme 'pomiriti' inžinjere i tehnologe, ekonomiste, stručnjake iz IT profesije, iz marketinga, ljude iz finansija i administracije i proizvodno i ostalo osoblje. Dakle, kako napraviti sistem i kako napraviti tim? Leadership Excellence Program daje jasne odgovore na ova pitanja", rekao je direktor programa Tarik Kadrispahić.

Program predviđa grupni rad kroz deset dvodnevnih treninga, kao i individualni i mentorski rad sa učesnicima. Učesnici će posjetiti i dvije proizvodne kompanije u BiH u kojima su Targer konsultanti radili na unapređenju procesa, a cjelokupan program će biti realizovan tokom 2018.godine.

Tim predavača je koncipiran tako da ekspertizom pokriva osjetljiva ciljana polja, te nudi kombinaciju industrijskog, menadžerskog, univerzitetskog i konsulantskog iskustva. Svi učesnici završetkom Programa dobivaju jednogodišnje besplatno članstvo u Targer Alumni klubu.

"Želja nam je da kroz Alumni klub nastavimo raditi na svim ovim temama i razmjenjivati iskustva o novim naučenim lekcijama na poljima na kojima radimo. Mladi ljudi koji ulaze u svijet biznisa, industrije i menadžmenta moraju znati da su promjene neprestane, i sve ubrzanije. Današnji proizvodni pogon u automobilskoj industriji izgleda potpuno drugačije u odnosu na vrijeme kada sam kao mladi inžinjer radio u Tvornici automobila Sarajevo. No, zamislite tek kakve će promjene pogoditi tržište u narednih 25 godina? To sada djeluje daleko, ali brzo će to proći", rekao je Damir Hotić, konsultant iz oblasti unapređenja procesa, sa poslovnim iskustvima stečenim u industrijama Bosne i Hercegovine, Češke, SAD-a i Saudijske Arabije.

Većina modula će biti održana u Sarajevu, sa mjesečnom dinamikom koja neće ugrožavati redovne poslovne aktivnosti učesnika. 

Cijena kompletnog jednogodišnjeg programa iznosi 3,850.00 KM sa mogućnošću plaćanja na rate.

Više informacija o Leadership Excellence Programu možete pronaći na sljedećem linku ili u zvaničnoj brošuri programa, Ili putem telefona + 387 33 846 213, odnosno + 387 62 345 749. 

PREUZMI DOKUMENT:
Prijavni obrazac za Program

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave