Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Poslovni bonton u prodaji, 18. juna u Sarajevu

09.06.2014. 14:02 / Izvor: eKapija.ba

Privredna komora Kantona Sarajevo organizuje radionicu namijenjenu osoblju koje radi u prodaji na temu Poslovni bonton u prodaji. Radionica će biti održana 18. juna u prostororijama komore.

Cilj radionice je naučiti polaznike osnovama poslovnog bontona, kako da prodavci savladaju jezik »prodajne diplomatije«, naučiti pravilno korištenje telefona u razgovoru sa kupcima, savladati osnove poslovnog ponašanja u kontaktu sa kupcem, razumjeti kako treba biti obučen prodavac, izbjeći greške u ponašanju kojima ćemo »otjerati« kupca.

Predavač: Miloš Todorović, diplomirani ekonomista, Centar ze ekonomiju Banja Luka, svojetrenersko iskustvo gradio je kroz predavanja u više od 30 kompanija, među kojima je Xerox, Canon i Milka. Više od 12 godina radi kao konsultant u oblasti prodaje i menadžmenta, kako u BiH tako i u Hrvatskoj.

Program radionice:

• Osnove poslovnog bontona

• Jezik „prodajne diplomatije“

• Bonton kod korištenja telefona

• Bonton u prodajnom razgovoru

• Oblačenje dobrog prodavca

• 10 najčešćih grešaka u poslovnom ponašanju sa kupcem

Detaljnije informacije o radionici možete dobiti na tel. 250-117, 250-116, ili putem e-mail-a: lejlah@pksa.com.ba ili vladol@pksa.com.ba .

Prijave slati najkasnije do 12. juna.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave