Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Poslovni engleski jezik - "Market Leader" program

13.07.2018. 10:22 / Izvor: Akta.ba

Poslovni engleski jezik – "Market Leader" program

SARAJEVO 25. juli

TUZLA 26. juli

Interne edukacije po potrebama vaše firme

Market Leader je istaknuti program učenja poslovnog engleskog jezika širom svijeta.

Namjenjen je polaznicima koji se spremaju za poslovnu karijeru ili polaznicima koji već rade, a zainteresovani su da unaprijede svoje znanje poslovnog engleskog jezika. Uloga predavača je da poduči i pomogne polaznike da razviju svoje jezičke veštine u poslovnom kontekstu.

Učenje poslovnog engleskog se razlikuje od opšteg engleskog po izboru materijala i konteksta za slušanje i čitanje, kao i po izboru leksike u gramatičkim vježbama i vokabularu. Program je razvio Pearson-Longman u saradnji sa prestižnim Financial Times časopisom i predstavlja najnapredniji program učenja poslovnog engleskog jezika. U toku nastave podjednaka pažnja se pridaje svim vještinama: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje. U našim učionicama koristimo interaktivne table, što nastavu čini dinamičnom i zanimljivom. Sa našim kursevima ne gubite vrijeme, te za 3 mjeseca možete efikasno savladati jedan nivo. Rad u malim grupama od 6 do 12 polaznika omogućava posvećenost predavača svakom polazniku i lako učenje jezika.

 

Trajanje svakog nivoa: 60 časova po nivou (2 mjeseca nastave).

Tokom nastave, izvode se i konverzacijski časovi sa izvornim govornicima (native speakers) radi poticanja konverzacije na engleskom jeziku i upoznavanja američke ili engleske kulture.

Literatura: Market Leader Business book 167 str - originalna knjiga koju polaznici zdražavaju (uključena u cijenu).

U cijenu su uračunati troškovi izdavanja akreditovanog Multicom CPE certifikata. Certifikat se izdaje poslije uspješno položenog odgovarajućeg testa.

Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

 

Više informacija i prijava

 

Za dodatne informacije pozovite 

033 260 505 - Sarajevo

035 245 222 - Tuzla

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave