Poslovni forum: Peking – Kanton Sarajevo

22.10.2019. 14:50 / Izvor: Akta.ba
Poslovni forum:  Peking – Kanton Sarajevo

Privredna komora Kantona Sarajevo, u saradnji sa Pekinškom komorom za međunarodnu trgovinu, organizira Poslovni forum privrednika Pekinga i Kantona Sarajevo.

Privredna komora Kantona Sarajevo, u saradnji sa Pekinškom komorom za međunarodnu trgovinu, organizira Poslovni forum privrednika Pekinga i Kantona Sarajevo. Forum će se održati 28. oktobra 2019. godine u Privrednoj komori Kantona Sarajevo, sa početkom u 11 sati.

Ovom posjetom predstavnici firmi iz Kine, žele ostvariti kontakte sa domaćim privrednicima i razgovarati o mogućnostima poslovne saradnje, prvenstveno u oblastima građevinarstva, trgovine, kreativne industrije, komunalnih usluga, informacionih tehnologija, “smart city” rješenja, ali i u drugim granama privrede, te će biti održani i B2B razgovori.

Predstavnici komora Pekinga i Sarajeva potpisat će i sporazum o saradnji s ciljem jačanja poslovnih veza između privrednih područja koje pokrivaju, kao i stvaranju povoljnijih uvjeta za saradnju među članovima komora.

Svi zainteresirani za učešće na Poslovnom forumu detaljnije informacije kao i uputstvo za prijavu mogu pronaći na web-stranici Privredne komore Kantona Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave