Najave / DOGAĐAJI

Poslovni susreti gospodarstvenika Bosne i Hercegovine i Mađarske

24.11.2018. 10:29 / Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH

Na inicijativu Ambasade Mađarske u BiH, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira Poslovne susrete gospodarstvenika Bosne i Hercegovine i Mađarske.

Poslovni susreti će se održati u srijedu, 28. studenog 2018. godine, u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH, s početkom u 10:00 sati.

U okviru plenarnog dijela događaja predviđena su obraćanja predstavnika Trgovačke i industrijske komore Pečuh-Baranja i Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, te prezentacija firmi iz mađarske. Nakon plenarnog dijela događaja, održat će se poslovni sastanci mađarskih i bosanskohercegovačkih gospodarstvenika. Detaljne informacije o događaju možete pogledati u Preliminarnom programu, koji se nalazi u prilogu.

Članovi mađarske delegacije su iz različitih sektora gospodarstva kao što su: turizam, vinarstvo, IT sektor, građevinski sektor, metalni sektor, poljoprivreda, prehrambena industirija, uslužne djelatnosti i dr. Listu mađarskih kompanija možete pogledati u prilogu.

Ovom prilikom pozivamo sve bh. kompanije koje imaju interes da sudjeluju na poslovnim susretima da se pridruže skupu i dostave popunjenu prijavu za učešće najkasnije do petka, 23.11.2018. godine, na e-mail: andela.rajic@komorabih.ba ili na fax: 033 566 258. Kontakt osoba je Anđela Rajič (tel: 033 566 257).

PREUZMI DOKUMENT:
Lista mađarskih kompanija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave