Poslovni susreti privrednika BiH i Republike Poljske 29. augusta

16.08.2018. 14:37 / Izvor: Akta.ba
Poslovni susreti privrednika BiH i Republike Poljske 29. augusta

Programom događaja su planirana obraćanja predstavnika Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine te drugih.

Povodom posjete privredne delegacije Republike Poljske Bosni i Hercegovini, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Univerzitetom za nauku i tehnologiju Vroclav (Republika Poljska), organizuje poslovne susrete privrednika koji će se održati 29. augusta 2018. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH (Branislava Đurđeva 10, 71000 Sarajevo), prema priloženom programu.

Programom događaja su planirana obraćanja predstavnika Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, Evropske preduzetničke mreže u Zapadnoj Poljskoj, Ambasade Poljske u BiH, Agencije za ekonomsku saradnju Donje Šleske i Agencije za promociju stranih ulaganja u BiH (FIPA BiH), a nakon toga i poslovni sastanci bosanskohercegovačkih i poljskih privrednika.

Kao što možete vidjeti iz priloženih profila poljskih kompanija, članovi delegacije posluju u sljedećim oblastima: tekstil, kozmetika, prehrana, sistemi za grijanje/ventilaciju i klimatizaciju (HVAC sistemi).

Ovom prilikom pozivamo sve kompanije koje su zainteresovane za sastanke sa poljskim privrednicima da se pridruže ovom skupu, te dostave popunjen prijavni obrazac najkasnije do petka, 24.08.2018. godine na e-mail: mersiha.selmanovic@komorabih.ba ili na fax: 033 214 292 ili 033 566 242. Kontakt osoba je Mersiha Selmanović.

U nadi da ćete pronaći interes za učešće na ovim poslovnim susretima, srdačno Vas pozdravljamo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave