Poslovni susreti privrednika BiH i Turske 10. aprila u Sarajevu

08.04.2014. 11:01 / Izvor: eKapija.ba
Poslovni susreti privrednika BiH i Turske 10. aprila u Sarajevu

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTKBiH), u saradnji sa Vijećem izvoznika Turske (TIM), organizira Poslovne susrete privrednika Republike Turske i Bosne i Hercegovine.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH u saradnji sa Vijećem izvoznika Turske (TIM), organizuje Poslovne susrete privrednika Republike Turske i Bosne i Hercegovine. Poslovni susreti se organizuju povodom zvanične posjete Bosni i Hercegovini ministra ekonomije Republike Turske a isti će se održati 10.aprila 2014.godine u prostorijama Hotela Bristol.

Programom su planirana obraćanja predstavnika VTK/STK BiH i Vijeća izvoznika Turske, resornih ministara obje zemlje, nakon čega su planirani poslovni sastanci bosanskohercegovačkih i turskih privrednika.

Članovi turske delegacije su uglavnom iz sljedećih sektora privrede: prehrambeni sektor, poljoprivreda i stočarstvo, građevinski sektor, metalna industrija, konsalting i drugo.

Prema  navodima iz VTKBiH za Poslovne susrete  je prijavljeno oko 15 privrednika iz Turske, dok se bh. privrednici još uvijek prijavljaju i nije preciziran njihov konačan broj. 

Potvrdu učešća treba dostaviti najkasnije do srijede 09. aprila 2014.godine na e-mail: ivana.knezevic@komorabih.ba ili na faks: 033/ 566 239. Kontakt osoba je Ivana Knežević (033/ 566 237)


Program

Prijava

Lista turskih privrednika

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave