Poslovni susreti privrednika iz Jugoistočne Evrope i Alpe Adria u Celju

05.07.2014. 08:35 / Izvor: eKapija.ba
Poslovni susreti privrednika iz Jugoistočne Evrope i Alpe Adria u Celju

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se 11. septembra 2014. godine, u okviru 47. međunarodnog sajma u Celju održati međunarodni B2B događaj namjenjen povezivanju malih i srednjih preduzeća iz regiona Jugoistočne Evrope i Alpe Adria.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se 11. septembra 2014. godine, u okviru 47. međunarodnog sajma u Celju održati međunarodni B2B događaj namjenjen povezivanju malih i srednjih preduzeća iz regiona Jugoistočne Evrope i Alpe Adria. Događaj je brz i jednostavan način za upoznavanje potencijalnih partnera, a uz to učešće na njemu ne podliježe plaćanju kotizacije.

U fokus ovogodišnjeg susreta su sljedeće djelatnosti:

- obnovljivi izvori energije

- metalna industrija

- građevinarstvo

- drvna industrija

- elektro i elektronska industrija

- plastika

- ostalo

Sve zainteresovane kompanije mogu prijaviti svoje učešće online registracijom na linku: https://www.b2match.eu/slovenia2014.

U svom profilu kompanije trebaju navesti koju vrstu tehnologije, proizvoda ili usluga nude, koju vrstu saradnje očekuju i o kakvim idejama žele razgovarati sa potencijalnim partnerima. U opciji “Local Support Office” potrebno je označiti “SI-GZS”.

Svi profili će biti objavljeni na web stranici i na taj način dostupni za pregled potencijalnim partnerima. Takođe, kompanije mogu mijenjati svoje profile u bilo kom trenutku.

Organizatori događaja će promovisati objavljene profile. Statistički podaci sa 40 prethodnih događaja pokazuju da se visoko kvalitetni profili posjete oko 50 do 150 puta prije događaja, ali takođe i nakon realizacije događaja.

Sve kompanije koje se registruju za učešće će putem e-maila dobiti obavještenje kada mogu početi sa rezervisanjem bilateralnih sastanaka. Napredna opcija pretraživanja omogućava brzu identifikaciju najadekvatnijeg učesnika/profila saradnje. Rezervisanje partnera za sastanke se može dopunjavati novim izborima naknadno ali takođe i drugi učesnici mogu izabrati vašu kompaniju kao partnera za razgovor.

Prije početka događaja će svi učesnici dobiti ažuriranu verziju rasporeda sastanaka, na kojoj se nalazi hronološka lista svih sastanaka: imena partnera i broj stola za svaki sastanak. Pojedinačni sastanci će trajati 20-ak minuta.

Za više informacija, kao i registraciju, posjetite zvaničnu web stranicu ovog međunarodnog B2B događaja https://www.b2match.eu/slovenia2014.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave