Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Poslovni susreti u sklopu 4. Sajma poljoprivrede, uzgoja i tehnologija u Samsunu

14.08.2018. 13:27 / Izvor: Akta.ba

Trgovinsko-industrijska komora Samsuna organizira poslovne susrete koji će se održati 27. i 28. septembra 2018. godine, paralelno sa 4. Sajmom poljoprivrede, uzgoja i tehnologija u Samsunu, Republika Turska. Sajam se održava od 26. do 30. septembra 2018. godine.

Organizator susreta će za do 20 predstavnika preduzeća iz Bosne i Hercegovine obezbijediti smještaj, lokalni prevoz (na relaciji aerodrom – hotel – sajmište itd.), večere i usluge prevođenja tokom trajanja poslovnih susreta. Putne troškove snose sami učesnici.

Zainteresovane kompanije mogu izvršiti prijavu učešća na poslovnim susretima tako što će popunjen prijavni obrazac dostaviti Trgovinsko-industrijskoj komori Samsuna, putem e-maila na cagri@samsuntso.org.tr. Prijavni obrazac se također može popuniti i dostaviti online putem ovog linka.

Više informacija možete pronaći u informativnoj brošuri i agendi poslovnih susreta.

Za dodatne informacije, molimo da kontaktirate Trgovinsko-industrijsku komoru Samsuna (e-mail: cagri@samsuntso.org.tr, tel: +90 362 432 36 26  #165).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave