Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Postani Microsoft Azure Administrator iz udobnosti svoga doma

15.06.2020. 09:01 / Izvor: Akta.ba

Iskoristite vrijeme pred vrelo ljeto pohađajući oficijelni Microsoft kurs u Logosoft Edukaciji putem online platforme uživo u virtuelnoj učionici, AZ-104 Microsoft Azure Administrator. IT svijet se kreće prema budućnosti koja ovisi o cloudu, gdje će uskoro biti gotovo sve poslovne IT aktivnosti. Microsoft je stavio veliki fokus na razvoj Azure servisa i ova cloud usluga je u velikoj globalnoj ekspanziji.

Polaznici ovog kursa će ovladati znanjima i vještinama potrebnim za upravljanje Azure portalom. Obradit će se oblasti za zaštitu identiteta, administriranje infrastrukture, konfiguriranje virtualne mreže, povezivanje Azure-a sa on-premis lokacijama, upravljanje mrežnim prometom, implementiranje rješenja za pohranu podataka, kreiranje i skaliranje virtualne mašine, implementiranje web aplikacija i tzv. containers, back up-ovanje i dijeljenje podataka te vršenje monitoringa.

Kurs je namijenjen Azure administratorima, koji implementiraju, upravljaju i nadgledaju identitete, načine upravljanja i pohranjivanja podataka, kao i virtualne mreže u cloud okruženjima uz prikladno prilagođavanje resursa u skladu s potrebama i zahtjevima.

 

Datum: 29.06.2020.

Vrijeme održavanja: 10:00-16:00

Trajanje kursa: 5 dana (ponedjeljak-petak)

Cijena: 700,00 KM + PDV

Prijave na: 033 931 997 ili edukacija@logosoft.ba

Rok za prijavu: 26.06.2020. godine

 

Napomena: Za kompanije koje prijave više od je​dnog uposlenika ili za više od jednog polaznika iz jednog domaćinstva odobravamo ukupni popust od 10% (popusti se ne zbrajaju).

U cijenu kursa je uključena oficijelna E-knjiga, voucher za polaganje ispita, a polaznici će u toku kursa imati pristup Virtualnim labovima. Virtualni Labovi za kurs će biti dostupni i poslije kursa u periodu od 180 dana.

Ukoliko imate aktivan neki od Microsoft ugovora o licenciranju (OVS, OVL, EA...), kao sredstvo plaćanja za sve Microsoft kurseve možete koristiti Software Assurance Training Vouchere (SATV) koje ste dobili kao benefit kroz ugovor.​

Broj mjesta na online webinaru je ograničen. Rezervišite svoje mjesto pozivom na 033 931 997 ili slanjem e-maila na edukacija@logosoft.ba. Više info na linku http://www.logosoft.ba/raspored-kurseva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave