Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Poziv bh. kompanijama za posjetu sajmu BurTARIM 2014

U okviru sajma u periodu od 12. do 15. oktobra 2014. godine će se održati "Bayer Mission Program" tokom kog će se održati brifing za privrednike, bilateralni razgovori, obilazak sajma i posjete proizvodnim postrojenjima.

10.09.2014. 14:24 / Izvor: eKapija.ba

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještena je od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se u periodu od 14. do 18. oktobra 2014. godine u Bursi, održati "BurTARIM – 12. međunarodni sajam poljoprivrede, sjemena, rasadnog materijala i mliječne industrije" i "7. međunarodni sajam stočarstva i prateće opreme".

U okviru pomenutog sajma u periodu od 12. do 15. oktobra 2014. godine će se održati "Bayer Mission Program" tokom kog će se održati brifing za privrednike, bilateralni razgovori, obilazak sajma i posjete proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) gore pomenutog Programa biće plaćeni troškovi smještaja s doručkom. Učesnici Programa su obavezni poznavati jedan od tri strana jezika engleski, njemački ili francuski), te trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresovane bh. kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu do 30. septembra 2014. godine na broj faksa: 033/ 208-562, ili putem mejla saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u  pomenutom Programu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave