Poziv na predavanje "Advanced Concepts of Public Safety and Security"

21.09.2016. 09:06 / Izvor: Akta.ba
Poziv na predavanje 'Advanced Concepts of Public Safety and Security'

Kompanija EMC d.o.o.  organizuje predavanje uz prisustvo specijalnog gosta kompanije američkog eksperta za javnu sigurnost/bezbjednost i zaštitu

Kompanija EMC d.o.o.  organizuje predavanje uz prisustvo specijalnog gosta američkog eksperta za javnu sigurnost/bezbjednost i zaštitu. Shodno tome, iz kompanije navode da se stavljaju na raspolaganje za organizaciju radionica, panel diskusija ili individualnih posjeta vašim organizacijama, a u okviru projekta podizanja svijesti o javnoj sigurnosti/bezbjednosti i zaštiti. 

Naime, EMC d.o.o. će biti domaćin i ugostiti Yilmaza Halaca, koji iza sebe ima više od 18 godina iskustva na višemilionskim projektima dizajniranja, upravljanja i organizovanja centara javne sigurnosti/bezbjednosti i zaštite, napredne fizičke sigurnosti i video analitike, organizacije velikih samita, evakuacijskih planova, održavanja velikih baza podataka, poslovne inteligencije, u konačnici velikog broja projekata primjene napredne tehnologije u svrhu zaštite ljudstva i imovine. 

Sam dolazak g. Halaca je dio projekta poslovno-profesionalne razmjene koji finansira US Department of State, a koji ima za cilj jačanje razvoja poduzetništva i primijene tehnologija u regiji, pa i u našoj zemlji. 

"Smatramo da bi za vašu organizaciju bilo od koristi uspostaviti kontakt i odslušati predavanje osobe koja ima veliko praktično iskustvo sa mnogo većeg i izazovnijeg tržišta, te da bi na taj način razmjena iskustva mogla doprinijeti i unaprjeđenju rada vaše organizacije i eventualno realizaciji sličnih projekata u našoj zemlji, a koji spadaju u domen javne sigurnosti/bezbijednosti i zaštite", saopćeno je iz kompanije EMC. 

G. Halac će tom prilikom prenjeti svoja znanja i iskustva iz sljedećih oblasti: 

  • Public Safety,
  • Physical Security Information Management (PSIM)
  • Video Analytics
  • Smart Cities
  • Evacuating major cities – iskustva sa organizacije NATO samita u Chicagu 2012 godine
  • Command and Control and First responders – Next Generation 911
  • IoT in Public safety 

Molimo da prijavu na ovaj događaj izvršite do 23.09.2016. na dole navedene kontakte ili preko linka http://www.emc.ba/bs/acpss

Dodatno, kako g. Halac u našoj zemlji boravi u periodu od 26.09. – 30.09.2016. stojimo na raspolaganju da organizujemo zasebne sastanke u vašim ili našim prostorijama na teme koje su Vama od značaja.

Predavanje sa zakuskom na temu Advanced Concepts of Public Safety and Security organizujemo u utorak 27.09.2016. u periodu od 12:00 – 15:00 u hotelu Radon Plaza, Sarajevo (Crveni salon 13.sprat). 

 U prilogu pogledajte: 

        -  profil kompanije

        -  profesionalni rezime g. Halaca 

Kontakt osobe: Igor Mandžukić - Office Manager t +387 (0) 33 953540; m +387 (0) 63 035042 @ office@emc.ba
 

 

PREUZMI DOKUMENTE:
Profil_kompanije.pdf
Profesionalni_rezime.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave