Poziv na promociju sajma uvoza i izvoza Kine

14.09.2019. 08:27 / Izvor: Akta.ba
Poziv na promociju sajma uvoza i izvoza Kine

Kao najznačajnija međunarodna trgovačka mreža u NR Kini, Kanton sajam je spreman ponuditi lakši pristup kompanijama iz Bosne i Hercegovine.

U prostorijama Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, na inicijativu predstavnika Vanjskotrgovinskog centra Kine, 19. septembra 2019. godine će se odžati promocija sajma uvoza i izvoza Kine („China Import and Export Fair“), također poznatog i kao Kanton sajam.

Kao najznačajnija međunarodna trgovačka mreža u NR Kini, Kanton sajam je spreman ponuditi lakši pristup kompanijama iz Bosne i Hercegovine na kinesko tržište, kao i otvoriti put za održivi rast trgovine i investicija između Bosne i Hercegovine i NR Kine.

Ovaj sajam je sveobuhvatan sajam od međunarodnog značaja, rangiran u samom vrhu svjetskih sajmova po obimu za jednu izložbu, sa najpotpunijim izložbenim asortimanom, najširom distribucijom inostranih kupaca, najvećim poslovnim prometom i sa najdužom tradicijom u Kini (održava se u Guangzhou dva puta godišnje, još od 1957. godine). Više informacija o sajmu se može naći na slijedećoj web stranici: www.cantonfair.org.cn.

Pozivaju sve zainteresirane kompanije iz Bosne i Hercegovine da prisustvuju promociji navedenog sajma (Program u prilogu).

Potvrdu prisustva na promociji pošaljite na e-mail: eldina.begovic@komorabih.ba ili prijaviti putem telefona na broj 033 566 232. Kontakt osoba: Eldina Begović, stručni saradnik za promociju izvoza.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave