Poziv na webinar "Upravljanje rizicima poslovanja u doba krize"

19.05.2020. 12:15 / Izvor: Akta.ba
Poziv na webinar 'Upravljanje rizicima poslovanja u doba krize'

U toku webinara, ukazat će se na sve rizike poslovanja poduzeća, potrebu identificiranja i kvantificiranja svih rizičnih područja u poslovanju.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira besplatan webinar „Upravljanje rizicima poslovanja u doba krize“ koji će biti održan putem Zoom online platforme 28.05.2020. godine od 11:00-12:30 sati.

U toku webinara, ukazat će se na sve rizike poslovanja poduzeća, potrebu identificiranja i kvantificiranja svih rizičnih područja u poslovanju, potrebu definiranja određene strategije upravljanja rizicima, kao i definiranja procesa upravljanja određenim rizicima. Dodatne informacije o webinaru možete pronaći u pozivu u prilogu.

Webinar će se realizirati na Zoom online platformi (https://zoom.us/download). Napominjemo da je broj učesnika na webinaru ograničen. Neposredno prije početka edukacije, pristupni link za učešće na webinaru će biti dostavljen svim učesnicima. Neophodno je da učesnici obezbijede računar sa stabilnom internet vezom.

Prijavu na webinar možete izvršiti ispunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 27.05.2020. godine do 12:00 sati.

Više informacija možete dobiti na tel: 033 566 201.

Poziv

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave