Poziv turističkim operaterima i agencijama iz BiH na radionicu u Jordanu

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Poziv turističkim operaterima i agencijama iz BiH na radionicu u Jordanu

09.09.2019. 12:35 / Izvor: Akta.ba

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je od Ministarstva vanjskih poslova BiH dobila obavijest da će se u periodu od 19.-21.09.2019. godine u Amanu, Hašemitskoj Kraljevini Jordan realizirati radionica/workshop za turističke operatere i agencije iz Bosne i Hercegovine.

Na put bi se krenulo 18.09.2019.godine, dok je povratak planiran 22.09.2019.godine. Tokom posjete predviđeno je da se tokom prva dva dana realizira obilazak turističkih znamenitosti Jordana, dok bi treći dan bio predviđen za zvanični dio radionice/workshopa i poslovne susrete.

Cilj posjete je unapređenje ekonomskih odnosa između dvije zemlje. Tokom posjete predviđeni su sastanci s najvišim zvaničnicima.
Radionica se organizira radi intenziviranja poslovne suradnje u području turizma te realizacije novih poslova. Imajući u vidu položaj i značaj jordanskog tržišta, vjerujemo da bi ova posjeta doprinijela uspostavljanju novih kontakata i unapređenju poslovne saradnje s jordanskim partnerima.

Tokom turističke radionice i B2B sastanaka, učesnici će imat će priliku da predstave turističke programe i usluge jordanskim kompanijama iz sektora turizma.

Radionica je namijenjena prvenstveno hotelijerima i turističkim agencijama.

Pozivamo Vas, ukoliko imate interesa da uzmete učešća u ovoj delegaciji, da uz priloženu prijavu dostavite i kopiju pasoša najkasnije do 09.09.2019. godine na e-mail: mirko.boskovic@komorabih.ba ili mersiha.selmanovic@komorabih.ba ili na fax: 033 214 292.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave