Poziv za jednodnevnu interaktivnu radionicu "Marketing u poljoprivredi"

05.03.2020. 09:41 / Izvor: Akta.ba
Poziv za jednodnevnu interaktivnu radionicu 'Marketing u poljoprivredi'

Privredna komora USK poziva na jednodnevnu interaktivnu radionicu "Marketing u poljoprivredi", koja će se održati u četvrtak, 26.3.2020. godine.

Privredna komora USK poziva na jednodnevnu interaktivnu radionicu „Marketing u poljoprivredi“, koja će se održati u četvrtak, 26.3.2020. godine, u sali Privredne komore USK, Trg maršala Tita bb, Bihać.

Predviđeno trajanje radionice je od 9 do 16 sati, uz obezbijeđen ručak i osvježenje.

 

Zašto radionica?
 

Promjene koje su se dogodile na poljoprivrednim tržištima širom svijeta dovele su do snažnog usmjeravanja proizvođača na potrebe i zahtjeve tržišta. Danas samo oni proizvođači koji prepoznaju, razumiju i proaktivno se prilagođavaju tržištu i promjenama na tržištu, mogu opstati, rasti i razvijati se.

 

Kako će Vam pomoći?
 

Obuka je namijenjena malim i srednjim preduzećima iz sektora mljekarstva, peradarstva, voća i povrća, ljekovitog bilja i meda, koji su u potrazi za efikasnijim marketing rješenjima prilagođenim malim biznisima. Ova radionica će Vam pomoći u izgradnji brenda i doprinijeti da se potrošači identifikuju sa Vašim proizvodima, kupujući prije svega emociju, ideju, pripadnost ili imidž koji Vaš brend predstavlja.

 

Radionica će kroz praktične primjere i grupni rad:
 

1. Odgovoriti šta znači marketinški koncept vođenja firme
2. Definisati i razraditi marketinšku strategiju
3. Definisati i razraditi faze u izgradnji brenda
Najbitnije, želimo da sa radionice odete sa konkretnim idejama šta i kako možete promijeniti u Vašem poslovanju sa aspekta marketinga, sa vidljivim rezultatima u kratkom roku i uz minimalni budžet.

Prijave na radionicu isključivo putem sljedećeg linka: www.surveymonkey.com/r/F2marketing.

Rok za prijavu je petak, 20.03.2020.godine.

Edukacija je besplatna, a registracija je obavezna (broj mjesta je ograničen). Predavač je Armin Alijagić, a svi učesnici će dobiti diplomu o završenoj radionici.

Radionice se organizuju u sklopu aktivnosti Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II), kojeg zajednički finansiraju Vlada Švedske i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Određeni broj učesnika radionice imaće mogućnost dodatne direktne podrške konsultanta, prilagođene njihovim potrebama.

Dnevni red

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave