Poziv za kooperantsku proizvodnju krastavaca kornišona

22.03.2014. 10:09 / Izvor: eKapija.ba
Poziv za kooperantsku proizvodnju krastavaca kornišona

Zemljoradnička zadruga Agrisan iz Sanskog Mosta u 2014.godini je zainteresovana za otkup krastavaca kornišona sa područja općine Ključ.

Zemljoradnička zadruga Agrisan iz Sanskog Mosta u 2014.godini je zainteresovana za otkup krastavaca kornišona sa područja općine Ključ. Agrisan se obavezuje da će sve kooperante snabdjeti potrebnim repromaterijalom i izvršiti otkup cjelokupne proizvodnje, objavljeno je na web stranici Općine Ključ.

Svi zainteresovana za proizvodnju i otkup krastavaca kornišona sa područja općine trebaju da se evidentiraju, izvrše prijavu  u zgradi općine Ključ u Službi za finansije, trezor i privredu  u kancelariji broj 8. ili na broj telefona 661-100 lokal 109  radi evidencije i daljih dogovora o proizvodnji i otkupu, ističu iz Općine.

Navode i da je firma BOLETUS d.o.o. Sarajevo zainteresovana za otkup samoniklog ljekovitog bilja, gljiva i šumskih plodova sa područja općine Ključ u 2014.godini. Svi zainteresovani za otkup samoniklog ljekovitog bilja trebaju da izvrše prijavu u zgradi općine Ključ u Službi za finansije, trezor i privredu  kancelarija broj 8. ili na broj telefona 661-100 lokal 109  radi evidencije i daljih dogovora o otkupu, ističu iz Općine. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave