Poziv za seminar na temu "Soft Management"

06.12.2019. 12:06 / Izvor: Akta.ba
Poziv za seminar na temu 'Soft Management'

Seminar je namjenjen direktorima, vlasnicima, menadžmentu i zaposlenicima, kao i svim ostalim sa ambicijom za poziciju menadžera.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska  komora Bosne i Hercegovine organizira seminar na temu “Soft Management”, koji će se održati u srijedu, 18.12.2019. godine u prostorijama Komore, Branislava Đurđeva 10, Sarajevo.

U posljednje vrijeme sve je veći pritisak na poduzetnike ali i menadžere različitih organizacija, uključujući i javna preduzeća, za stvaranje novih i većih poslovnih vrijednosti. Prateći trendove primjetno je da se posljednjih godina razvijaju različiti participativni procesi rukovođenja organizacijama ili ljudima uopće. Uspješni lideri sve više koriste integrativni i participativni stil upravljanja koji daje veći naglasak na meku snagu privlačnosti, a ne na tešku moć nepopustljivog komandovanja.

Stoga je važno da svako sa ambicijom za poziciju menadžera razumiju svoje vlastite stilove liderstva i upravljanja, na osnovi razumjevanja vlastitih razmišljanja, ponašanja i načina na koji oni integriraju sa drugima, te da ih unaprijedi efikasnim i efektivnim vještinama “Soft Managementa”.

Seminar je namjenjen direktorima, vlasnicima, menadžmentu i zaposlenicima, kao i svim ostalim sa ambicijom za poziciju menadžera.

Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 195 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja, seminarski materijali, ručak i osvježenje za vrijeme planiranih pauza i certifikat o pohađanju seminara.

Svi zainteresirani za učešće na seminaru,potrebno je da ispunjeni online prijavni obrazac dostave najkasnije do 13.12.2019. godine do 16:00 sati. Nakon izvršene prijave, učesnici će biti pravovremeno obavješteni o detaljima vezano za uplatu kotizacije. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

 

PREUZMI DOKUMENT:
Program

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave