Poziv za upis u izvozni Katalog prizvođača bezalkoholnih pića i voda BiH

21.09.2018. 09:05 / Izvor: Akta.ba
Poziv za upis u izvozni Katalog prizvođača bezalkoholnih pića i voda BiH

Primarni cilj je pripremiti publikaciju koja će predstaviti firme, njihove proizvode i mogućnost saradnje.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH pozivaju zainteresovane kompanije da se predstave u izvoznom Katalogu proizvođača bezalkoholnih pića i voda Bosne i Hercegovine.

Primarni cilj je pripremiti publikaciju koja će predstaviti firme, njihove proizvode i mogućnost saradnje.

Katalog ovog značajnog bh privrednog sektora u kojem će biti objedinjeni proizvođači bezalkoholnih pića i voda, po prvi put biće publikovan od strane VTK/STK BiH.

Koristiće se na međunarodnim sajmovima u inostranstvu, poslovnim forumima, konferencijama, te distribuiran potencijalim partnerima iz sektora, kao i na adrese diplomatsko-konzularnih predstavništava širom svijeta.

Za potrebe regionalnog tržišta biće urađena verzija kataloga na BHS jeziku, a za potrebe svijetskog tržišta, prevod na engleskom jeziku.

Takođe je planirano štampanje QR kartica koje su pogodnije za distribuciju.

Kotizacija za učešće u Katalogu je minimalna i iznosi 100 KM. Uplate kotizacije moguće je izvršiti na račun 1602000000456505 kod Vakufske Banke d.d. Sarajevo.

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da dostave Obrazac za upis u katalog, popunjen i ovjeren od strane ovlaštenog lica (nalazi se na dnu teksta) i to na e mail: rados.sehovac@komorabih.ba najkasnije do 01.10.2018. godine. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na br. tel.: 033/566-184.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave