Poziv za upis u Školu općeg i poslovnog engleskog jezika – IX ciklus

16.04.2014. 09:21 / Izvor: eKapija.ba
Poziv za upis u Školu općeg i poslovnog engleskog jezika – IX ciklus

Početak nastave je planiran za početak maja 2014. godine, a nastava će se održavati tri puta sedmično u poslijepodnevnim satima u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH.

Institut za edukaciju Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine organizira deveti ciklus Škole općeg i poslovnog engleskog jezika.

Škola općeg engleskog jezika je namijenjena svima koji žele usavršiti poznavanje engleskog jezika, a Škola poslovnog engleskog jezika menadžerima srednjeg i višeg nivoa, službenicima, privrednicima, studentima i svima koji žele naučiti engleski jezik iz poslovnog svijeta. Polaznici poslovnog engleskog jezika moraju imati predznanje engleskog jezika (najmanje A2 stepen).  

Početak nastave je planiran za početak maja 2014. godine, a nastava će se održavati tri puta sedmično u poslijepodnevnim satima u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH. O terminu održavanja pismenog i usmenog testa zbog utvrđivanja nivoa predznanja engleskog jezika ćete biti blagovremeno obaviješteni.

Poziv za upis je otvoren do 20.04.2014. godine do 16:00 sati.

Kotizacija za učešće iznosi 280,00 KM (uključen PDV). Pri završetku Škole engleskog jezika svi polaznici dobijaju certifikat Vanjskotrgovinske komore BiH.

Formular za prijavu možete pronaći na web stranici www.komorabih.ba. Za više informacija kontaktirajte na broj telefona +387 33 566 201.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave