PR Arena ovog vikenda u Sarajevu

17.10.2014. 10:55 / Izvor: eKapija.ba

I ovog puta, konferencija će okupiti stotinjak studenata odnosa s javnošću i povezanih disciplina iz cijele regije. Svoja će bogata znanja i praktična iskustva podijeliti ugledni komunikacijski stručnjaci.

U sarajevskom hotelu Hollywood će se 18. i 19. listopada održati četvrto izdanje PR Arena Balkans Student Public Relations Conference.

I ovog puta, konferencija će okupiti stotinjak studenata odnosa s javnošću i povezanih disciplina iz cijele regije. Svoja će bogata znanja i praktična iskustva podijeliti ugledni komunikacijski stručnjaci.

Brojnim studentima koji su odlučili sudjelovati na ovogodišnjoj PR Areni, tajne iz vlastitog iskustva otkrit će predavači iz šest zemalja .

Uvodno predavanje na konferenciji će održati Charles Skinner, ugledni britanski stručnjak za komunikaciju i reputacijski menadžment koji će govoriti o komunikaciji i ulozi odnosa s javnošću u komunikacijskim procesima dok će o novinarstvu kao  profesiji  govoriti urednica bosanskohercegovačkog magazina Azra, Elameri Škrgić Mikulić.

O izazovima upravljanja komunikacijama u duhanskoj industriji i načinima na koji ta industrija pokazuje svoju odgovornost prema društvu, u svojoj će prezentaciji govoriti voditeljica korporativnih komunikacija u tvrtki Philip Morris Srbija,  Maja Šotra, dok će Ljiljana Mihajlović, direktorica marketinga u Narodnom pozorištu u Beogradu predstaviti izazove krizne komuniciranja u kulturi i kazalištu. Ana Martinović, PR menadžerica u crnogorskom telekomunikacijskom operateru MTEL održat će studentima predavanje na temu  organizacije konferencije za medije, a prvi dan konferencije završit će predavanjem glasnogovornice MUP-a Republike Srpske, Mirne Šoja, koja će govoriti o kriznom komuniciranju u javnoj instituciji.

U nedjelju, 19. listopada svoja će iskustva sa studentima podijeliti glasnogovornica Radio-Televizije Slovenije, Sabrina Povšič Štimec. U ovom će predavanju studenti imati priliku saznati kako funkcionira služba za odnose s javnošću javnog televizijskog servisa. Voditelj kabineta župana Osječko-baranjske županije, Saša Forgić  u svojem će predavanju studentima objasniti sve što trebaju znati o protokolu.

Za kraj konferencije, održat će se i panel diskusija na kojoj će bosanskohercegovački stručnjak za web sa svojim sugovornicima govoriti o utjecaju koji Facebook lajkovi imaju na imidž tvrtki.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave