Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Praktična obuka - Facebook i Instagram marketing

Želite povećati prodaju, prepoznatljivost brenda, doći do novih kupaca i zadržati stare? Onda je kurs Facebook i Instagram marketing upravo za vas!

06.02.2020. 08:56 / Izvor: Akta.ba

Praktična obuka

Facebook i Instagram marketing

Sarajevo - 25. februar 2020.
Tuzla - 28. mart 2020.

ograničeno na 12 učesnika

Želite povećati prodaju, prepoznatljivost brenda, doći do novih kupaca i zadržati stare? Onda je kurs Facebook i Instagram marketing upravo za vas!  

Kroz kurs će vas voditi Ena Tuzlak - ekspert za oglašavanje na društvenim mrežama iz agencije New Media People. Kurs obiluje primjerima iz prakse i u potpunosti je interaktivan. 

Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj kurs imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse, a sve to u maloj grupi sa maksimalno 12 polaznika.  

KOME JE NAMJENJEN KURS

Svima koji žele naučiti kako iskoristiti prednosti Facebook i Instagram marketinga za svoje poslovanje od samostalnih djelatnosti, agencija, malih firmi, internet prodaje do onih koji žele osigurati dobar posao u nekoj od marketing agencija.  

Osobe sa znanjem Facebook i Instagram marketinga veoma su tražene i odlično plaćene za svoj rad. Veliki broj marketinških agencija i firmi u BiH već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo Facebook i Instagram marketingom i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan.  

KORISTI ZA POLAZNIKE

Polaznici će kroz praktičan rad naučiti kako samostalno kreirati i voditi Facebook i Instagram stranice, objavljivati odlične postove, planirati i analizirati kampanje, osluškivati tržište i iskoristi najbolji trenutak za plasman vašeg proizvoda ili usluge te još mnogo toga.

VIŠE INFORMACIJA

Pozovite za dodatne informacije

033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave