Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Predstavljanje prestižne Chevening stipendije u SPARK-u

01.10.2018. 14:31 / Izvor: Akta.ba

Tko želi provesti godinu dana u Velikoj Britaniji studirajući, i to besplatno, uz sve pokrivene troškove u vrijednosti od 55,000 KM? Dođite na Predstavljanje prestižne Chevening stipendije, upoznajte britanskog ambasadora i saznajte sve o ovoj vrijednoj stipendiji. Srijeda, 3.10. u 15:30 - SPARK Mostar.

Broj mjesta je ograničen na 20 - prijavite se na http://bit.ly/2DBazqh.

Chevening je program globalnog stipendiranja koji omogućava Vlada Velike Britanije. Ove prestižne stipendije nude mogućnost jednogodišnjeg pohađanja master studija na bilo kojem od vodećih sveučilišta u Velikoj Britaniji, a dodjeljuju se budućim liderima diljem širokog spektra područja.

Program pruža jedinstvenu priliku za sutrašnje lidere da izgrade globalnu mrežu od kontinuiranog profesionalnog značaja te uspostave društvena, kulturna, akademska ili komercijalna partnerstva s Velikom Britanijom.

Prijave za program "Chevening stipendije 2019./2020." su otvorene, a ako želite saznati više informacija o prijavama i samom programu, dođite u SPARK (Mostar), u srijedu, 3.10.2018. u 15:30. Imat ćete priliku uživo pričati s predstavnicima Chevening programa, kao i sa prethodnim stipendistima koji su proveli godinu dana na masteru u Velikoj Britaniji.

Prijave za #Chevening stipendiju se podnose online na www.chevening.org/apply i rok za prijave je 6.11.2018. u 12:00 GMT. Prijave primljene nakon tog datuma neće se obrađivati.

Podnositelji prijava trebaju pročitati online upute i pokazati kako ispunjavaju kriterije odabira Cheveninga prije podnošenja zahtjeva. Ako imate dodatnih pitanja o programu, pošaljite ih putem web stranici www.chevening.org/contact-us.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave