Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Prezentacija "Iskustva dobre prakse programa Omladinske banke u BiH", Sarajevo, 16.12.2008. godine

11.12.2008. 12:02 / Izvor: eKapija.ba

Fondacija Mozaik i Komisija za koordinaciju pitanja mladih BiH organizuje prezentaciju „Iskustva dobre prakse programa Omladinske banke u BiH“ koja će se održati 16. decembra 2008. godine u Zgradi zajedničkih institucija BiH s početkom u 13:00 sati.

Ovom prezentacijom će biti istaknuti rezultati i iskustva dobre prakse programa Omladinske banke, kao i uspješna saradnja sa lokalnim vlastima u uključivanju mladih u razvoj lokalnih zajednica u skladu sa strategijama za mlade i dokumentima omladinske politike na lokalnom nivou.

Govornici na Prezentaciji će biti Ministar civilnih poslova Sredoje Nović, Predsjednica Komisije za koordinaciju pitanja mladih Nađa Lutvikadić, načelnici opština i predstavnici kreditnih odbora uključenih opština (Ključ, Modriča, Mrkonjić Grad, Tešanj i Šekovići), kao i predstavnici Fondacije Mozaik.

Promocijom iskustva dobre prakse Fondacija Mozaik želi potaknuti i druge opštine da omoguće i podrže osnivanje Omladinskih banaka, navodi se na kraju saopćenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave