Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Prezentacija o iskustvima Mađarske sa korištenjem sredstava iz EU fondova u oblasti zaštite životne sredine, 26. marta 2010. godine u Banjoj Luci

25.03.2010. 15:49 / Izvor: eKapija.ba

U organizaciji Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju i Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, a u saradnji sa Ambasadom Republike Mađarske u BiH, sutra u petak, 26.03.2010. godine, u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade Republike Srpske, sa početkom u 11.00 časova, biće održan skup na kojem će se prezentovati iskustva Mađarske iz oblasti zaštite životne sredine.

Na pomenutom skupu, mađarske firme Imsys Ltd, Omega Group i Acis Ltd, prezentovaće svoja iskustva u vezi sa korištenjem sredstava iz EU fondova za projekte iz oblasti zaštite životne sredine, posebno iz oblasti zaštite voda i upravljanja čvrstim otpadom.

Na skupu će ispred Republike Srpske učestvovati predstavnici instituta iz oblasti zaštite životne sredine, komunalnih preduzeća, vodovoda, agencija za zaštitu slivova rijeka i Fonda za zaštitu životne sredine Republike Srpske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave