Prijave za najpotpuniji trening prodaje u BiH dostupne još 6 dana

22.11.2019. 11:46 / Izvor: Akta.ba
Prijave za najpotpuniji trening prodaje u BiH dostupne još 6 dana

Događaj je privukao veliko interesovanje zbog vrhunskih govornika i stručnjaka koji će upotpuniti program.

Ukoliko ste osoba koja želi raditi na sebi i proširiti znanje i vještine o partner menadžmentu, pregovaranju, online prodaji, kako ispravno angažovati influensere, kako stvoriti interakciju prodajne sile i oglašivača, ukoliko želite dominirati tržištem onda je upravo “Non-stop prodaja” cjelodnevni trening događaj za koji se imate priliku prijaviti još 6 dana.

Sarajevski hotel Hills će 28. novembra/studenog 2019. godine biti domaćin najpotpunijeg treninga prodaje u Bosni i Hercegovini pod nazivom “Non-stop prodaja”. Sve informacije, kao i karte su dostupne po jedinstvenim cijenama na www.edu.uptrend.ba.

Događaj je privukao veliko interesovanje zbog vrhunskih govornika i stručnjaka koji će upotpuniti program ovog događaja. Jasmin Kukuljac, Kemal Balihodžić, Zerina Čolaković, Ervin Habibović i Harun Bavčić, svoje znanje, iskustva i vještine će podijeliti sa svima koji se odluče biti učesnici ovog treninga prodaje.

U sklopu treninga “Non-stop prodaja”, idejni tvorac kompletnog koncepta i direktor UpTrend Marketing Solutions, Kemal Balihodžić predstaviće i svoju novu knjigu pod nazivom “50 nijansi prodaje – Umijeće dominacije” koja će uskoro biti dostupna u prodaji.

“Non-stop prodaja” cjelodnevni trening, održava se uz partnersku podršku Orior Media, Origin Europe i Agencije za zapošljavanje Zaposli.se, te medijskih partnera Poslovne novine, akta.ba, profitiraj.ba i ekapija.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave